5x Beste Hondenfrisbee

Niks is leuker dan lekker spelen met jouw dierenvriend. Er zijn natuurlijk super veel verschillende hondenspeeltjes zoals balletjes, touwen of botten maar wat ook erg leuk is, is een honden frisbee. Dit is de top 5 beste honden frisbee.

Lijst met de top 5 beste honden frisbees

Starmark hondenfrisbee

De starmark frisbee is erg makkelijk om mee te gooien, doordat de frisbee is gemaakt van duurzaam DuraFoam is hij super zacht en makkelijk te vangen voor honden. Doordat het zo zacht is kan het de tanden of het tandvlees van de hond niet beschadigen. De frisbee drijft op het water dus je kan er ook mee in het water frisbeeën.

KONG hondenfrisbee

De KONG hondenfrisbee is ontzettend sterk en gooit erg makkelijk. Hij is gemaakt van rubber waardoor het niet het gebit van de hond kan beschadigen. De frisbee is echt niet kapot te krijgen en gaat dus ontzettend lang mee. Hij is erg flexibel en kan heel ver gegooid worden.

Verfez hondenfrisbee

De frisbee van Verfez is gemaakt van touw. Het is eigenlijk een touw in een ronde vorm met daarbinnen een stuk stof. Het is goed voor de spieren en het gebit van de hond. Naast dat er een frisbee is, is dit een setje met nog een bal van touw en nog twee andere touwen. Genoeg speelgoed om lekker mee te spelen!

Yoheha hondenfrisbee

Deze frisbee van Yoheha ziet er echt super leuk uit. De frisbee lijkt namelijk op sushi. Yoheha heeft meerdere frisbees, zo zijn er nog ontwerpen van een pizza, donut en een koekje. Naast dat hij er super leuk uit ziet is hij gemaakt van siliconen en gooit hij erg makkelijk en is veilig voor je hond.

Ferplast hondenfrisbee

Met dit design van Ferplast kan je de frisbee super ver gooien. Zonder dat het jou teveel energie kost kan je hond heerlijk zijn energie kwijt. Hij is gemaakt van rubber en kan het gebit van de hond niet beschadigen. De frisbee is zeventien centimeter en is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Veelgestelde vragen over de hondenfrisbee


Waarom kan ik niet een normale frisbee gebruiken voor mijn hond?

De meeste normale frisbees zijn gemaakt van plastic of ander hard materiaal. Omdat een frisbee vaak best hard word gegooid kan dit schade brengen aan het gebit of het tandvlees van de hond. Hondenfrisbees doen dit niet, deze zijn vaak gemaakt van rubber of ander materiaal die de hond geen pijn kan doen.

Hoe leer ik mijn hond om een frisbee te vangen?

Laat je hond eerst de frisbee bekijken en snuffelen zodat hij weet wat het is. Gooi hem dan een klein stukje of rol hem over de grond, zo kan hij voorzichtig de frisbee oppakken en terugbrengen. Stap voor stap kan je hem nu verder gooien.

De gehele top 5 beste hondenfrisbees

Geef een reactie