6x Beste Hondenjas

Sommige honden hebben een ontzettend dunne huid, daarvoor kan een jasje fijn zijn. Je kan het ook gebruiken voor de regen of natuurlijk omdat het er leuk uitziet.

Lijst met de top zes beste hondenjassen

Scruffs hondenjas

Met deze hondenjas van Scruffs blijven de spieren van jouw hond altijd lekker warm. Dan maakt niet uit wat voor weer het is, je hond is altijd lekker warm voor een heerlijke wandeling! De jas is in verschillende maten te verkrijgen. Van XXS tot XL. Hij is gemaakt van polyester en is te verkrijgen in meerdere kleuren.

Flamingo hondenjas

Deze hondenjas van Flamingo is erg makkelijk af te stellen bij de buik en de nek. Hij is erg goed opgevoerd zodat je hond het zeker niet koud krijgt. De jas is gemaakt van polyester en is in meerdere kleuren te verkrijgen. Het is een stevige jas en blijft goed zitten.

DG Doggear hondenjas

Deze jas van DG Doggear is super fijn voor je hond. De jas is lekker warm, water en wind dicht. Door de elastieken kan de hond zich er gewoon soepel in bewegen. Hij is te verkrijgen in meerde kleuren en maten. Er zit ook een reflecterende streep op waardoor je hond goed te zien is in het donker.

Boony hondenjas

Naast dat deze jas van Boony super warm is, ziet hij er ook nog eens super leuk uit. Hij is gevuld met watten en is daarom super lekker zacht. Hierdoor is hij ook goed tegen de wind en spatwaterdicht. De jas is te verkrijgen in verschillende maten.

Beeztees hondenjas

Deze jas van Beeztees is naast dat het lekker warm is ook nog eens super veilig voor in de donkere winterdagen. Door de reflectie is je hond altijd te zien in het donker. De jas is gemaakt van nylon. Hij is te verkrijgen in meerdere maten en is makkelijk af te stellen met de banden om de buik en nek.

Trixie hondenjas

Deze jas van Trixie is gemaakt van nylon en is te verkrijgen is een hele mooie rode kleur met daarop een schattige poot afdruk. De jas is voor middelgrote honden van ongeveer 15-30 kg. Hij is water afstotend en wederom makkelijk te verstellen bij de nek en buik.

Veelgestelde vragen over de hondenjas

Hoe bepaal ik de maat voor mijn hondenjas?

De meeste hondenjassen zijn gebaseerd op de lengte van de rug van je hond. Dit meet je vanaf het einde van de nek tot het begin van de staart. Om echt zeker te zijn van de goede maat kan je naast de rug opmeten ook de borstomvang opmeten.

Waarom moet mijn hond een jas aan?

De meeste honden hier in Nederland kunnen wel tegen de kou doordat ze een dikke vacht hebben. Sommige honden daarentegen hebben een dunne huid en zijn daarom een jas nodig om ze te beschermen tegen de kou.

Wanneer moet mijn hond een jas?

Sommige honden hebben een dunnere huid dan anderen, maar wanneer weet je nou wanneer jouw hond een jas nodig heeft? Meestal zie je dit wel aan de houding van je hond, doordat hij bijvoorbeeld de hele tijd bibbert. Gelukkig is het in Nederland nooit super koud. Ga je op wintersport? Dan kan het handig zijn om een jas aan te schaffen.

De gehele top zes beste hondenjassen

Geef een antwoord