5x Beste Puppymand

Puppy’s slapen gemiddeld wel twintig uur per dag. Daarom zijn ze wel een goede slaapplek nodig. Een plekje waar ze lekker kunnen bijkomen en chillen. Echt een plekje voor hun zelf. Dit zijn de vijf beste puppymanden.

Lijst met de 5 beste puppymanden

Beeztees puppymand

Na een drukke dag of speelsessie kan je puppy heerlijk wegkruipen in deze puppymand van Beeztees. De voorkant is soort van gekruist waardoor je pup er gemakkelijk in kan stappen. Hij is super mooi in een mintgroene kleur. De mand is 60 centimeter lang, 50 centimeter breed en 18 centimeter hoog. Hij kan ook makkelijk uitgewassen worden.

Smart Pet Love puppymand

Dit is een super schattige puppymand, met een leuke panterprint. Het lijkt op een soort dekentje. Je hond kan er helemaal in wegkruipen. Het mandje is 50 centimeter lang, 80 centimeter breed en 80 centimeter hoog. Je kan hem in de wasmachine doen, dus hij is makkelijk schoon te houden.

KAMYRA puppymand

De mand van KAMYRA is echt super schattig. Het is eigenlijk een soort wiegje. Hij is zowel voor katten als puppy’s. Het is een echt super lief en comfortabel plekje waar je pup in kan liggen. Hij is 45 centimeter lang, 45 centimeter breed en 43 centimeter hoog. Boven het mandje hangt zelfs een speeltje.

wkproductsnl puppymand

De puppymand van wkproductsnl is echt super schattig. Van buiten is de mand super zacht en bovenop de mand zitten oortjes. Dit ziet er echt super schattig uit. De mand is van polyester en ligt super lekker. Hij is 30 centimeter breed, 40 centimeter lang en 14 centimeter hoog.

Dog&Co puppymand

De puppy mand van Dog&Co is echt super schattig, het is een schildpad. De puppy kan in het schild van de schildpad liggen. Naast dat het er super leuk uitziet ligt hij ook nog eens heerlijk. Je puppy kan lekker wegkruipen in het schild. De mand kan ook in de was. Hij is 65 centimeter lang, 50 centimeter breed en 15 centimeter hoog.

Veelgestelde vragen

Waar moet ik opletten bij het kopen van een puppymand?

Je moet er goed naar kijken hoe groot je hondenmand is. Koop daarom ook een puppymand en niet een super grote hondenmand.

Waarom moet ik een speciale puppymand?

Puppy’s zijn natuurlijk nog klein, honden vinden het fijn om een veilig plekje te hebben waar ze echt kunnen wegkruipen. In de grote hondenmand kan dit niet.

Hoe bepaal ik de grootte van mijn puppymand?

Het is handig om je hond te meten vanaf de neus tot de staart. Doe er dan een aantal centimeter bij op. Houd er rekening mee dat je puppy groeit, dus koop niet een te kleine mand.

De gehele top 5 beste puppymanden

Geef een reactie