5x Beste Hondentouw

Honden spelen soms wel de hele dag door. Een speeltje wat echt gewild is bij honden is een hondentouw. Hier kan hij lekker zelf mee spelen maar je kan er ook samen mee spelen. Naast dat ze het leuk vinden is het ook nog eens goed voor het gebit.

Lijst met de 5 beste hondentouwen

Beeztees hondentouwen

De Beeztees hondentouwen zijn niet zomaar hondentouwen. Het zijn namelijk flostouwen, gemaakt van katoen. Terwijl je hond er mee speelt word zijn gebit gereinigd zonder dat hij het door heeft. Er zijn zes verschillende maten, de kleinste is 25 gram en de grootste 600 gram. Het touw is niet kapot te krijgen en dus ook handig voor honden die veel dingen slopen.

Jara hondentouw

De hondentouwen van Jara zijn super kleurrijk. Ze zien er super leuk uit door de verschillende kleurtjes en figuren. De touwen zijn super stevig en gaan moeilijk kapot. De touwen zijn super goed voor het gebit want ze voorkomen tandplak en tandsteen.

Viervoetjes hondentouw

Het hondentouw van Viervoetjes heeft aan beide kanten een lus. Zo kan je het touw heel erg gemakkelijk vasthouden. Zo kan je super leuk spelen met je hond! Het touw is extra dik waardoor het goed is voor het gebit. Hij is gemaakt van katoen en beschermd tegen tandplak en tandsteen.

Rieno hondentouw

Rieno heeft verschillende pakketten met allerlei speeltjes van touw. Zo zit er een bal van touw, een wortel, een eendje en veel meer bij. Door meerdere speeltjes aan te bieden heeft je hond meer te ontdekken en kan hij zich goed ontwikkelen. Het zijn vijf verschillende speeltjes maar allemaal van touw.

Rohout hondentouw

Het hondentouw van Rohout heeft aan de uiteindes twee knopen. Ook dit touw is van flostouw en is dus goed voor het gebit van je hond. Hij is niet kapot te krijgen en hij is 22 centimeter lang. Je kan heerlijk spelen met dit touw van Rohout.

Veelgestelde vragen

Waar is een hondentouw goed voor?

Een hondentouw is niet alleen leuk om mee te spelen maar het is ook super goed voor het gebit. Zo voorkomt het tandsteen en tandplak. De meeste touwen zijn gemaakt van flostouw wat het gebit reinigt.

Waar moet ik opletten bij het kopen van een hondentouw?

Het is belangrijk dat het touw die je koopt van goede kwaliteit is. Zorg ervoor dat je er een koopt die goed is voor het gebit. Zo is een touw van flostouw een goede aanrader.

Wanneer is een hondentouw sterk genoeg?

Je moet goed opletten dat je een touw van een goede kwaliteit koopt. Zo is een katoenen touw vaak erg sterk in combinatie met een flostouw.

De gehele top 5 beste hondentouwen

Geef een reactie