5x Beste Kauwspeelgoed

Het gebit van je hond groeit super snel. Daardoor is het natuurlijk voor de hond ook vaak pijnlijk wanneer hun tanden beginnen te groeien. Honden hebben dan vaak de neiging om dingen kapot te bijten omdat hun tanden pijn doen. Hieronder zie je de top vijf beste kauwspeelgoed waarmee ze de pijn kunnen verzachten.

Lijst met de top vijf beste kauwspeelgoed

Happy Pet

Deze fijne bijtring van Happy Pet is geschikt voor elke soort en maat hond. Het maakt in principe niet uit hoe oud je hond is om deze bijtring te gebruiken. Het is een stevige grote ring die echt niet kapot te bijten is. De meeste honden hebben hier veel plezier van en vinden het leuk om hier mee te spelen.

Nylabone

Deze verschillende bijtringen van Nylabone zijn ideaal voor jonge honden en pups die last hebben van hun tandjes. Het is bedoeld om de kaken en de tanden te ontwikkelen van de pups. Verder is het een duurzaam product en is het handig te gebruiken voor de pups.

Smart Pet Love

Deze puppybijtring van Smart Pet Love is ideaal voor jonge pups die bezig zijn om hun tanden te ontwikkelen. Het is een stevige ring waar de puppy met gemak op kan kauwen. Verder kun je er wat water overheen gooien om het vervolgens te laten bevriezen, smeltend ijs werkt namelijk goed tegen de pijn van het tandvlees.

Flamingo

Deze heerlijke bijtring van Flamingo is perfect voor jonge hondjes die hun tanden aan het ontwikkelen zijn. De tanden worden niet alleen sterker maar ook de kaken worden sterker door het kauwen op deze bijtring. Verder worden de tanden ook gereinigd door deze bijtring.

Trixie

Deze bijtring in de vorm van een haas van Trixie is perfect voor jonge en kleine honden. Het helpt de pijn te verzachten van groeiende tanden. Het helpt het verzorgen van het gebit en het is gewoon een leuk speeltje om mee te spelen. Het is ook niet zo gemakkelijk kapot te krijgen.

Veelgestelde vragen

Waarom is een bijtring goed voor een hond?

Een bijtring verzacht de pijn van het groeiende gebit van de hond. Daardoor hebben honden dus minder pijn aan hun gebit.

Is een bijtring ook nog nuttig voor oudere honden?

Het is en het blijft een leuk speeltje, dus voor oudere honden kun je ook prima een bijtring kopen. Het is voor hun alleen niet echt nodig aangezien ze hun tanden al gewisseld hebben en er geen pijn meer aan hebben.

Wat heeft smeltend ijs voor effect op de tanden van je pup?

IJs dat smelt heeft een positief effect voor de pup. Het helpt enorm goed tegen de pijn van het tandvlees en verzacht de boel een beetje.

Gehele lijst van de top vijf kauwspeelgoed

Geef een reactie