5x Beste Puppy Speelgoed

Puppy’s zijn natuurlijk super speels. Pups moeten hun energie kwijt kunnen, en dit kan super goed met speelgoed. Het is natuurlijk super leuk om met je dierenvriend samen te spelen maar soms ben je er misschien ook wel een beetje klaar mee. Dit zijn de beste puppy speeltjes voor je puppy.

Lijst met 5 het beste puppy speelgoed

ZISU puppy speelgoed

Dit pakket van ZISU is super leuk en zit vol met verschillende speeltjes. Puppy’s moeten hun energie kwijt kunnen. Met allerlei verschillende speeltjes heeft je hond elke dag weer wat anders te ontdekken, hierdoor verveelt hij zich nooit. In dit pakket zitten allemaal verschillende speeltjes van touw.

Luxury Diversity puppy speelgoed

Omdat het belangrijk voor een hond is dat hij veel kan ontdekken is het handig om veel speeltjes te hebben. Daarom heeft Luxury Diversity gelijk een pakket voor je samengesteld zodat je gelijk alles in huis hebt. Er zitten maar liefst twaalf speeltjes in het pakket. Voorbeelden van speeltjes zijn, knuffels, touwen, een frisbee en een balletje.

Doxie puppy speelgoed

Doxie biedt drie verschillende balletje aan. De ballen zijn gemaakt van rubber en is niet glad rond maar er zitten soort stekeltjes aan. Ze zijn van hoge kwaliteit en gaan niet snel kapot. Het materiaal is goed voor het tandvlees van je hond. Er zit geen geluid in de ballen. Er zijn verschillende sets met verschillende kleuren.

Prostec puppy speelgoed

In de zomer is het wel belangrijk dat je puppy kan afkoelen. Daarvoor is dit honden zwembadje perfect. Dit zwembad is super ondiep waardoor hij goed geschikt is voor puppy’s. Uit de rand komen water stralen, echt een super leuk zwembad voor je pup! Het bad is speciaal gemaakt voor honden dus gaat niet kapot van de nagels.

Prival puppy speelgoed

Puppy’s zijn dol op knuffels. Prival heeft hier een pakket met drie leuke knuffeltjes. Een wasbeer, eekhoorn en een vosje. De knuffels zijn erg dun doordat er geen vulling in zit. Hierdoor gaan de knuffels minder snel kapot. De knuffels maken ook nog eens geluid, dit vinden puppy’s vaak erg leuk.

Veelgestelde vragen

Wat voor speelgoed is goed voor puppy’s?

Puppy’s bijten graag, daarom is het handig om iets te kopen waar ze op kunnen bijten. Zoals bijvoorbeeld een touw of speelgoed van rubber. Door ze dit te geven hebben ze niet de behoefte om aan andere spullen in huis te bijten.

Hoe zorg ik dat mijn puppy niet overal mee speelt in huis?

Pups zijn super speels, daarom is het handig om meerdere speeltjes te hebben. Dan kunnen ze elke keer wat nieuws ontdekken en hebben ze genoeg variatie zodat ze niet opzoek gaan naar iets waar ze niet mee mogen spelen. Dus zorg ervoor dat je genoeg variatie in je speeltjes hebt.

De gehele top 5 met beste puppy speelgoed

Geef een reactie