6x Beste KONG Ballen

KONG heeft ontzettend veel verschillende hondenballen. KONG staat bekend om de speeltjes waar je brokjes of andere snacks in kan doen ook staan ze bekent om het stevige speelgoed wat niet kapot te krijgen is. Dit zijn de zes beste KONG ballen.

Lijst met de 6 beste KONG ballen

KONG Wobbler

De KONG Wobbler is een van de bekendste speeltjes van KONG. Het is een soort ovale bal waar je snoepjes en snacks in kan doen. Er zijn ook speciale soort pasta’s die je er in kan doen. De bal is super leuk en leerzaam voor je hond. Hij is te verkrijgen in meerdere kleuren en maten.

KONG Wubba bal

De KONG Wubba is een leuk speeltje voor je hond. Het is een soort bal met slierten aan de onderkant. Je kan er samen mee spelen maar je hond kan er ook zelf leuk mee spelen. Hij is gemaakt van rubber en daaromheen zit een nylon stof. Hij is te verkrijgen in blauwe en roze.

KONG Extreme bal

De KONG Extreme bal is echt niet kapot te krijgen. Sloopt jouw hond speeltjes altijd binnen een dag? Dan is dit perfect, hij is van super stevig rubber. Hij is te verkrijgen in het zwart. Je hond kan er heerlijk op kauwen je kan hem gemakkelijk apporteren.

KONG Sport bal

De KONG sport ballen zijn meerdere ballen in de vorm van een voetbal, basketbal en een biljardbal. Ze zien er super leuk uit en je hond kan er super makkelijk mee spelen. Naast dat hij er zelf mee kan spelen kan je ook apporteer spelletjes doen.

KONG Tennisballen

KONG heeft ook de wel bekende tennisballen. Er zit een blauwe, paarse en groene bal in. In de tennisballen zit een belletje. De ballen zijn super stevig en dus moeilijk kapot te krijgen. De ballen zouden eventueel ook leuk zijn voor katten. Ze zijn 4x4x4 centimeter.

KONG bamboo feeder

Deze bal van KONG is bedoel voor snoepjes, je kan er snoepjes of snacks in doen. Zo kan je hond snoepen terwijl hij speelt. Hij moet op deze manier zijn best doen om een beloning te krijgen. De bal is 12x12x12 centimeter. Deze bal is super leuk en ook nog eens leerzaam.

Veelgestelde vragen

Wat is een KONG bal?

KONG heeft super veel verschillende ballen. De ballen zijn super stevig waardoor ze heel erg moeilijk kapot gaan. De ballen zijn gemaakt om op te kauwen, dit is erg goed voor het gebit van je hond.

Hoe werkt een KONG bal?

In de meeste ballen van KONG zitten gaten waar je snacks in moet doen. De snack vallen er vanzelf uit als je hond er mee speelt. Dus het enig wat je moet doen is snacks in de bal stoppen.

Waar is een KONG bal goed voor?

Kauwen is ontzettend goed voor je hond zijn gebit. Het is goed voor het tandvlees, een goede manier om bezig te zijn met het gebit van je hond zonder dat hij het door heeft.

De gehele top 6 beste KONG ballen

Geef een antwoord