5x Beste ballenwerper

Honden vinden het geweldig om achter een bal aan te rennen en om hem weer terug te brengen. Om je hond nog meer uitdaging te geven kan je met een ballenwerper de bal super ver gooien.

Lijst met de 5 beste ballenwerpers

PetSafe ballenwerper

Honden vragen veel aandacht de hele dag door. Met deze ballenwerper worden de balen automatisch weggegooid. Je kan het je hond aanleren om de bal er zelf in te leggen, dan kan hij zelf spelen. Niet elke hond snapt dit dus dan moet je even helpen. Hij gooit de bal wel twee tot tien meter.

Innovagoods ballenwerper

Deze ballenwerper van Innovagoods is super hand. Aan de voorkant zit een gat, daar stop je de bal in. Als je op het achterste gedeelte gaat staan schiet de bal eruit. Hoe harder je springt of stampt hoe verder de bal gaat, dit kan soms wel 15 meter zijn. Als je er zachtjes op staat kan je hem ook binnen gebruiken.

Relaxdays ballenwerper

Soms kost het te veel energie om de hele tijd maar weer die bal ver weg te gooien. Met de ballenwerper van Relaxdays leg je de bal in de werper. Door met deze soort stok te gooien kost het minder energie en komt hij veel verder. Er zijn twee stokken, de blauwe is net wat groter en is 49 centimeter en de groene is 26,5 centimeter.

Nerf dog ballenwerper

Nog een andere handige ballenwerper is die van Nerf. Er zitten vijf verschillende ballen bij, die je super ver kan weg gooien. Probeer alle ballen uit en kijk welke bal jouw hond het fijnst vind. Met meerdere ballen heb je veel afwisseling. Maak het jezelf wat makkelijker met de ballenwerper van Nerf.

Egebinternational ballenwerper

Met deze ballenwerper van Egebinternational schiet je de ballen overal naar toe. De bal kan wel tien meter ver geschoten worden. Zo kan je op een simpele manier met je hond spelen zonder moe te worden. Bij het ballenpistool zit een bal. Alle tennisballen kunnen in de werper.

Veelgestelde vragen

Wat is een ballenwerper?

Er zijn verschillende soorten ballenwerpers. Zo heb je een soort stok waar je de bal in kan doen waarmee je de bal makkelijk kan werpen. Dan heb je nog soort machines waar je de bal in kan doen die automatisch de bal wegschiet. Zo zijn er nog veel meer verschillende ballenwerpers.

Waarom moet ik een ballenwerper?

Met een ballenwerper hoef je minder te doen. Hij doet het werk voor je of het kost minder energie dan normaal. Naast dat het fijn is, gaat de bal ook verder.

Hoe leer ik mijn hond spelen met een ballenwerper?

Elke keer als jouw hond de bal aan jouw geeft, leg je hem in de machine. Als het goed is snapt hij dat vanzelf dat hij dit zelf ook kan doen.

De gehele top 5 beste ballenwerpers

Geef een reactie