5x Beste Kalmeringsmiddel

Is je hond de laatste tijd gestrest? Dat is geen probleem het komt namelijk wel eens vaker voor. Er zijn verschillende oplossingen voor te verzinnen. Een daarvan is een kalmeringsmiddel die je kunt gebruiken. Hieronder lees je de top vijf beste kalmeringsmiddelen.

Lijst met de 5 beste kalmeringsmiddelen

Dierendrogist

Dit drankje voor de honden van de Dierendrogist is goed voor allerlei verschillende kwaaltjes van je hond. Het is ook een kalmeringsmiddel en je hond wordt er lekker rustig van. Verder als je hond verschillende kwaaltjes heeft kan ook dit middel helpen om de kwaaltjes tegen te gaan.

Sanal

Veel honden hebben veel last van stress bijvoorbeeld tijdens oud en nieuw, onweer of wagenziekte. Het kalmeringsmiddel van Sanal heeft een positief effect op de hond tijdens stressperiodes. Het product is gemakkelijk aan te brengen en is veilig voor de hond.

Beaphar

De antistress halsband van Beaphar is een echte aanrader voor honden met een heftig trauma. Het is een goede band die ook nog eens verfrissend ruikt. Het blaffen wordt minder en het werkt ook vrijwel direct. Verder is het veilig voor de hond en kan het geen kwaad om dit eens te proberen.

Adaptil

Deze kalmeringshalsband van Adaptil is voor alle honden die stress of angst ervaren. Het is gemakkelijk te gebruiken, ook is de halsband gemakkelijk te verstellen en de band werkt eigenlijk direct al. Verder is het veilig voor de hond want er zitten geen vage stofjes in de halsband.

Puur

Het kalmeringsmiddel van Puur is een handig middel voor honden die veel stress ervaren bijvoorbeeld als er vuurwerk wordt afgestoken. Het is een veilig product voor de hond en kan niet zoveel kwaad voor je hond. Verder is het gemakkelijk te gebruiken met de juiste dosering.

Veelgestelde vragen

Kun je een hond een slaappil geven?

Clomicalm is niet zozeer een slaappil maar een kalmeringsmiddel. De honden kunnen zo hun angst onderdrukken.

Hoe raakt mijn hond in de stress?

Je hond kan gemakkelijk in de stress raken door verschillende factoren. Het kan liggen aan het drukke verkeer of harde geluiden. Voor elke hond is het wel anders hoe ze er op reageren.

Kan mijn hond doodgaan van stress?

In theorie zou dat zeker kunnen maar gelukkig komt dat bijna niet voor.

Gehele lijst met de top 5 beste kalmeringsmiddelen

Geef een antwoord