5x Beste Antiblafband

Blaft jouw hond super veel en heb je daar last van? Met een antiblafband zou je het je hond kunnen afleren.

Lijst met de top 5 beste antiblafbanden

Mypets antiblafband

De antiblafhalsband van Mypets is diervriendelijk. De halsband geeft trillingen, deze kunnen op verschillende niveaus ingesteld worden. Door de trilling hoor je een geluid. Met deze band zorg je er dus voor dat jouw hond met onnodig blaffen op een diervriendelijke manier.

MM Brands antiblafband

De band van MM Brands geeft geen schokken maar trillingen. De band geeft ook geluiden af met waarschuwende tonen. Hoe langer de hond blijft blaffen, hoe langer de toon blijft. Doordat honden erg intelligent zijn zullen ze door hebben dat als zij veel blaffen dat de toon doorgaat en als ze stoppen dat de toon ook stopt.

MAXTRONICS antiblafband

Ook de MAXTRONICS antiblafband geeft geen elektrische schokken maar een licht trilling en een pieptoon. De band heeft verschillende standen. De band kan gewoon tegen de regen dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. De band is ter ondersteuning van de opvoeding en niet bedoeld om te straffen.

B&H antiblafband

Als je van dat irritante geblaf af wil dan is de B&H antiblafband perfect. Hij is helemaal diervriendelijk doordat hij een pieptoon en trilling afgeeft. De band heeft een reflecterende lijn, zodat je hond ook gezien kan worden in het donker. Hij is bedoelt voor honden boven de drie kg.

PET SUPPLY antiblafband

Met de antiblafband van PET SUPPLY leer je je hond onnodig blaffen af op een veilige manier. Ook deze band werkt met vibraties en geluiden. Hij is voor honden van 5 tot 40 kg. De band is maximaal 50 centimeter lang. Het opzet stuk is te verkrijgen in meerdere kleuren.

Veelgestelde vragen over de antiblafband

Wat is een diervriendelijke antiblafband?

Een antiblafband is natuurlijk nooit fijn voor een hond, maar er is een groot verschil tussen verschillende banden. Zo heb je banden die elektrische schokken afgeven, dit is absoluut niet goed voor je hond. Daarom bestaan er diervriendelijke banden die trillingen en geluiden afgeven.

Wanneer moet ik een antiblafband?

Alle honden blaffen natuurlijk. Sommige honden doen dit extreem veel of lang. Dit kan voor overlast zorgen bij bijvoorbeeld de buren. Dus op het moment dat het echt extreem is kan je een antiblafband aanschaffen.

Is een antiblafband verboden?

Antiblafhonden met elektrische schokken zijn officieel niet verboden maar worden wel streng afgeraden. Dit komt omdat het gewoon ontzettend slecht voor je hond is. De banden met trillingen of geluiden hebben bewezen dat ze helpen. Dit is een veilige manier.

De gehele top 5 antiblafbanden

Geef een reactie