5x Beste Honden GPS-tracker

Sommige situaties wil je het liefst voorkomen, bijvoorbeeld dat je hond wegloopt. Gebeurd dit dan toch kun je maar het best goed voorbereid zijn. Een GPS-tracker is een goede optie om je hond goed in de gaten te houden. Hieronder staan de vijf beste honden GPS-trackers.

Lijst met de 5 beste honden GPS-trackers

Tractive GPS-Tracker

Deze handige GPS-tracker kun je gemakkelijk klikken op de band van uw hond. Je kunt dit apparaatje verbinden met uw telefoon en vervolgens het geschikte abonnement kiezen. Je krijgt een melding als je hond de veilige zone verlaat. Ook kun je via de app gemakkelijk interessante feitjes voor ogen krijgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de verbrande calorieën na een wandeling.

Invoxia GPS-Tracker

De Invoxia GPS-tracker is speciaal gemaakt voor het terugvinden en volgen van je hond. Het is een erg goed systeem en de batterij duur is ook erg hoog. De batterij kan namelijk een maand lang zonder opladen. Bij de tracker hoort een app, deze app is gemakkelijk te instaleren.

WBTT GPS-Tracker

Met deze WBTT GPS-tracker kunt u gemakkelijk uw hond volgen. Bij deze tracker hoort een bijhorende app, die je gemakkelijk kunt downloaden. Deze tracker kun je gemakkelijk plaatsen op de band van je hond. Ook zit er op het apparaatje een microfoon.

Weenect GPS-Tracker

Dit apparaatje kun je gemakkelijk klikken op de band van jouw hond. Ook is het van belang om de bijhoorende app te downloaden en een geschikt abbonoment uit te zoeken. Het is een van de kleinste GPS trackers ooit en heeft geen afstandslimiet. Zo kun je jouw hond dus overal weer terug vinden.

G&MShop GPS-Tracker

Deze GPS-tracker van G&MShop heeft een erg mooi design. De tracker zit namelijk al vast aan de halsband. Ook bij deze tracker hoort een app. Wat een voordeel is, is dat je voor dit product geen abbonoment nodig hebt. Met deze tracker ben je er van verzekert dat jouw hond veilig is.

Veelgestelde vragen

Is een honden GPS-Tracker verplicht?

Nee, dit zeker niet. Het is alleen een erg handig product, om ongewenste situaties te voorkomen

Hebben alle GPS-Trackers een abonnement nodig?

Nee, niet alle honden GPS-Trackers werken met een abonnement. Het ligt er maar net aan wat voor tracker je wilt.

Wat is belangrijk bij een GPS-Tracker?

Het is belangrijk bij een tracker dat die de juiste locatie aangeeft. Laat je van te voren goed informeren over een geschikte tracker.

Bekijk hieronder de volledige top 5 GPS-trackers

Geef een reactie