5x Beste Hondenautogordel

Jouw hond gaat vast wel eens mee in de auto. Het is wel van belang dat jouw hond veilig vast zit in de auto. Dit kan doormiddel van een hondenautogordel. Hieronder staan de 5 beste hondenautogordels.

Lijst met vijf beste hondenautogordels

LUQ Hondenautogordel

Met deze hondenautogordel neem jij je hond overal veilig mee naar toe. Deze hondenriem kun je makkelijk bevestigen in de gordelhouder, vervolgens kun je hem ook bevestigen bij aan het tuigje of halsband van uw hond. Zo is jouw hond helemaal klaar voor een veilige autorit! Deze hondenautogordel is het rood en zwart verkrijgbaar.

Sharon Hondenautogordel

Deze Sharon Hondenautogordel verzekerd je op een veilige rit met jouw trouwe viervoeter. De gordel wordt bevestigd via de gordelhouder en halsband of tuigje bevestigd. Deze hondenautogordel beschikt over een schok absorbeerder. Dit betekend dat jouw hond niet meer zo’n dreun krijgt als je je gas of rem intrapt. Ook kun je deze gordel helemaal verstellen. Deze gordel zorgt dus voor extra comfort.

ZISU Hondenautogordel

Met de ZISU Hondenautogordel is jouw hond extra beveiligd tijdens jullie autorit. Deze gordel beschikt over een elastische band, waardoor schokken worden gedempt. Deze hondenautogordel kunt u bevestigen in de gordelsluiting en vervolgens aan de halsband of het tuigje van jouw hond.

Hebbons Hondenautogordel

Met deze hondenautogordel van Hebbons voorkom je ongewenste situaties tijden het rijden. Jouw hond zit veilig achterin en zal je autorit niet verstoren. De hondenautogordel van Hebbons beschikt over een stukje stretch, hierdoor wordt het risico op nekblessures uitgesloten. Deze hondenautogordel kun je bevestigen via de gordelhouder en vervolgens aan het tuigje of halsband van jouw hond

Trendx Hondenautogordel

Deze hondenautogordel van Trendx laat je rit met je hond veilig verlopen. Je hond zal nog steeds genoeg bewegingsvrijheid hebben, maar zodra er een schok of plotselinge stop komt zal de gordel vergrendelen en je huisdier veilig houden. Deze gordel kun je bevestigen via de gordelhouder en vervolgens aan het tuigje of halsband van jouw hond. Deze gordel is in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar.

Veelgestelde vragen

Waarom is een hondenautogordel van belang?

Tijdens het rijden met jouw hond wil je natuurlijk niet voor ongewenste situaties staan. Tijdens het rijden kun je de veiligheid van jouw hond garanderen, zonder gordel kan dit niet.

Waarom een hondenautogordel, in plaats van een gewone autogordel?

Bij de hondenautogordel wordt er puur gefocust op jouw hond. Een gewone autogordel is niet bedoeld voor honden en heeft dus ook niet de juiste specificaties.

Is een hondenautogordel stevig genoeg?

Ja, als je een hondenautogordel van goede kwaliteit aanschaft is deze zeker sterk genoeg. Bij de meeste hondenautogordels zit er wel een schok absorbeerder in. Zo zal je hond veilig zijn tijdens een reis. Als er een schok absorbeerder bij jou hondenautogordel zit, kun je ervan uit gaan dat je een sterke hondenautogordel hebt.

Bekijk hieronder de volledige top 5 hondenautogordels

Geef een reactie