5x Beste Hondenpuzzel

Met je hond een spelletje doen is natuurlijk erg leuk en gezellig. Maar wil jij jouw hond wat meer uitdagen, kun je dat doen met verschillende denkspelletjes. Hieronder staat de top 5 beste hondenpuzzel

Lijst met de 5 beste hondenpuzzel

Donkersstuff

Deze Donkersstuff hondenpuzzel is erg leuk. Het geheugen van jouw hond zal heftig worden getraind. Je zal snoepjes in de schuifvakken moeten doen en jouw hond moet de snoepjes vinden. Hij zal moeten onthullen waar deze liggen vervolgens mag hij ze opeten. Een echte uitdaging.

Trixie Hondenpuzzel

De bedoeling van dit Trixie honden denkspel is dat jouw hond de snacks vindt. Jouw hond zal de snacks eruit moeten puzzelen. Jouw hond zal hier veel bij moeten nadenken. Een echte uitdaging dus!

Joyha Hondenpuzzel

Dit spel is niet alleen ontzettend leerzaam voor jouw hond, maar ook beïnvloed dit spel het schrokgedrag van jouw hond. Jouw hond zal zich geen seconde vervelen.

Outward Hound Hondenpuzzel

Deze Outward Hound hondenpuzzzel traint de hersenen van jouw hond. De bedoeling is om snacks onder de deksels te schuiven. Jouw hond zal moeten uitvogelen waar de snoepjes liggen en hoe hij ze eruit moet krijgen.

Karlie Wonderland Hondenpuzzel

De bedoeling van de Karlie Wonderland hondenpuzzel is dat jouw hond de snoepjes vindt. Dit kan hij op verschillende manieren doen, maar welke optie is het verstandigst? De hersenen worden met dit spel goed aan het werk gezegd, een echte uitdaging dus!

Veelgestelde vragen

Waarom zijn hondenpuzzels goed voor jouw hond?

Hondenpuzzels worden vaak gespeeld met snoepjes. Jouw hond zal zijn of haar schrokgedrag afleren. Dit is natuurlijk wat je wilt. Ook is het goed om soms het geheugen van jouw hond op te frissen. Uitdaging is goed voor een hond!

Wordt je hond slimmer van hondenpuzzels?

Je hond stimuleert alle zintuigen tijdens het doen van een hondenpuzzel. Je hond zal na de puzzel gaan ontspannen. Of hij er echt slimmer van wordt weet niemand, maar dat het stress verminderend werkt is zeker.

Haalt je hond plezier uit hondenpuzzels?

Ja, dat is een ding wat zeker is.

Hieronder vind je de volledige top 5 beste hondenpuzzels

Geef een reactie