5x Beste Chihuahua Voer

Honden hebben natuurlijk voer nodig. Een chihuahua dus ook, maar dit gaat wel even iets anders. Een Chihuahua is namelijk een erg moeilijke eter. Daarom zijn er verschillende soorten Chihuahua voer. Hieronder staan de 5 beste opties voor jouw kieskeurige Chihuahua.

De 5 beste voer opties

Yourdog voor de volwassen Chihuahua’s

Dit Chihuahua voer is voor de volwassen Chihuahua. Dit voer is van hoge kwaliteit eiwitten wat weer goed is voor de conditie van jouw hondje. Ook krijgt jouw Chihuahua een mooie glanzende vacht door het lamsvet dat verwerkt is in dit voer.

Royal Canin voor de volwassen Chihuahua’s

De meeste Chihuahua’s hebben weinig eetlust. Dit Chihuahua voer van Royal Canin draagt bij aan een betere eetlust en conditie van jouw hondje. Dit voer is voor volwassen Chihuahua’s.

Edgard & Cooper Chihuahua Voer

Chihuahua’s staan er voor bekend dat ze moeilijke eters zijn. Hier kan het voer van Edgard & Cooper en handje bij helpen. Deze brokken zijn gemaakt van fruit, groente en vlees. Je hondje zal hier gegarandeerd van smullen. Ook kun je dit voer eerst testen, zo zijn er verschillende kleine kg zakjes.

Royal Canin voor de Chihuahua Puppy

Voor puppy’s is het belangrijk om goed te eten, zo ook voor Chihuahua’s. Chihuahua’s zijn van nature moeilijke eters, daarom is het belangrijk om voor je puppy goed voer te hebben, vooral nu het zo belangrijk is. Dit voer is speciaal ontwikkeld om de weerstand van jouw pup te verbeteren.

Yourdog voor de Chihuahua Puppy

Het is van belang dat een puppy goed eet, ook als die geen eetlust heeft wat vaker het geval is bij Chihuahua’s. Daarom heeft Yourdog nu ook Chihuahua puppy voer. Dit voer is gemaakt van groente, fruit en kruiden. Dit voer is rijk aan eiwitten wat goed is voor de conditie van jouw puppy.

Veelgestelde vragen

Waarom hebben Chihuahua’s speciale voeding nodig?

Chihuahua’s groeien best wel snel, daarom hebben ze andere voedingstoffen nodig. Denk hierbij aan eiwitten en mineralen. Ook zijn Chihuahua’s moeilijke eters, waardoor ze normaal voer meestal niet lusten.

Hoeveel voer heeft een Chihuahua nodig?

Op de zak van het voer staat een voedingstabel. Daarop staat hoeveel jouw chihuahua mag van dat voer.

Mogen Chihuahua’s groente?

Ja Chihuahua’s mogen groente, maar prei en ui worden afgeraden.

Bekijk hieronder de volledige top 5 beste Chihuahua voer

Geef een reactie