5x Beste Puppy Natvoer

Puppy’s vinden niks lekkerder dan heerlijk natvoer. Naast dat het super lekker is, is het ook nog eens super goed voor je hond. Het is goed te verteren je hond word niet snel dik.

Lijst met 5 beste puppy natvoer

Renske puppy natvoer

Het hondenvoer van Renske word vol passie gemaakt, er word niet gedacht aan geld. Het gaat echt puur om de dieren, er zit dan ook veel werk en liefde in. Er zitten genoeg vitaminnen en mineralen in. Alles wat je hond nodig heeft zit er dan ook in. Er zitten verder geen kunstmatig stoffen in.

Edgard & Cooper puppy natvoer

In het natvoer van Edgard & Cooper zit groente, vlees, en fruit verwerkt. Er zitten geen granen door maar wel vers kippen en eenden vlees van hoge kwaliteit. Dit natvoer is speciaal voor puppy’s gemaakt. Het helpt je puppy opgroeien, het is goed voor je spieren en het is goed voor het immuunsysteem.

Royal Canin puppy natvoer

Het natvoer van Royal Canin is voor honden van een middelgroot hondenras, voor honden tussen de 11 en 25 kg en het is voor pups tot een jaar. Zorg dat je wel drinkwater in de buurt hebt staan. Het zakje is 140 gram en het valt erg goed in de smaak bij puppy’s.

Mister Stuzzy puppy natvoer

Het natvoer van Mister Stuzzy is speciaal voor puppy’s. Het pakje is 150 gram en het heeft de smaak van kip. Het is voor puppy’s vanaf vier weken oud. Er zitten allemaal vitaminen en mineralen in die helpen bij de ontwikkeling van jouw puppy. Lekker en ook nog eens gezond!

Sam’s Field puppy natvoer

Het natvoer van Sam’s Field bevat echt vlees en natuurlijk super veel vitaminen en mineralen. Het is van hoge kwaliteit en valt goed in de smaak bij puppy’s. Het pakje is 400 gram. Het natvoer smaakt naar kip, en wortels. Het helpt bij de groei en nog veel meer!

Veelgestelde vragen

Wat is natvoer voor een hond?

Natvoer is hondenvoer wat 70 tot 80% vochtig is. Het zit vaak verpakt in blik of in zakjes.

Waarom is natvoer goed?

Natvoer is goed omdat je hond er niet snel dik van word. Verder is de kans op urineweginfecties veel kleiner.

Hoeveel natvoer mag mijn puppy?

Het verschilt natuurlijk per merk maar gemiddeld mag een puppy. Dit staat dan ook vaak goed en duidelijk aangegeven op de verpakking. Wat kan helpen is om de aangegeven portie te verdelen in twee of drie delen zodat je het over de dag kan verspreiden.

De gehele top 5 beste puppy natvoer

Geef een reactie