10x Beste Hondenkussen

Honden slapen super veel op een dag, ze zijn dus wel een lekker plekje nodig om lekker tot rust te komen. Met deze hondenkussens kunnen honden lekker slapen en dromen.

Lijst met de tien beste hondenkussens

Snoozle hondenkussen

Dit kussen van Snoozle is super comfortabel voor je hond. Naast dat hij super comfortabel is ziet hij er ook nog eens super leuk uit. Het is van erg hoge kwaliteit. De hoes kan je er van afhalen om bijvoorbeeld in de was te doen. Het kussen is ook geschikt voor oude honden met gewrichtsproblemen.

Sungarden hondenkussen

Dit kussen van Sungarden is erg goed voor de gewrichten van je hond. Het ontlast de wervelkolom door het schuimstof wat er in zit. Hierdoor is het kussen voor alle leeftijden geschikt, ook voor honden met gewichtsproblemen. De hoes kan je uitwassen, zo is de hoes altijd lekker schoon!

Lief! Lifestyle hondenkussen

Dit hondenkussen van Lief! Lifestyle is ook echt super lief. Hij is te verkrijgen in het roze en in het blauw. Het kussen is wel echt voor kleine honden, je hond kan helemaal in het kussen kruipen als een soort tent. Het ziet er super lief uit als een hond helemaal wegkruipt onder het dekentje.

Designed by Lotte hondenkussen

Dit kussen van Designed by Lotte is te verkrijgen voor verschillende hondenmanden maar hij is ook zeker los te verkrijgen. Het is een erg comfortabel kussen voor honden. Ook deze hoes is uit te wassen. Het kussen is in meerdere maten beschikbaar. Het kussen is in twee verschillende kleuren beschikbaar.

MaxxNobel hondenkussen

Dit hondenkussen van MaxxNobel is net een groot matras voor een hond. Hij is te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. Je krijgt zeker geen spijt van je aankoop! Op dit kussen ligt jouw hond het liefst de hele dag!

Special Friend hondenkussen

Dit kussen van Special Friend ziet er super schattig uit door de zwart witte vlekken. Haren blijven niet in de stof zitten en je kan de hoes uitwassen. Hij is in meerdere maten te verkrijgen. Jouw hond kan helemaal weg dromen op dit kussen van Special Friend.

Scruffs hondenkussen

De hoes van Scruffs heeft een binnnen en buitenhoes. Hij is te koop in verschillende kleuren. Het kussen valt niet heel erg op. Hij ligt super lekker voor je hond. Hij is 120 centimeter lang en 75 meter breed. Verder passen alle honden erop, groot genoeg voor de grote dierenvrienden.

Topmast hondenkussen

Dit kussen van Topmast is gemaakt van kunstleer. Het heeft een stoere uitstraling door het zwarte leer. Hij is beschikbaar in verschillende maten. Voordelen zijn dat hi geen geur opneemt, hij is erg stevig, vuilafstotend, hygiënisch en is isolerend in de zomer en winter.

Boony hondenkussen

Dit is kussen van Boony is een ontzettend mooi en comfortabel. Hij is te verkrijgen in meerdere kleuren en maten. Perfect voor elke hond! Het kussen is erg stevig en van goed kwaliteit. Hij is 100×70 centimeter. Een echte aanrader voor jouw hond!

Snoozer Pet Product hondenkussen

Dit kussen van Snoozer Pet Product is super schattig doordat je hond er echt in kan kruipen als een soort hutje. Daarnaast is het ook nog eens lekker warm. Het is een heerlijk zachte stof, super lekker om in te slapen dus! Laat je hond lekker dromen in dit kussen van Snoozer Pet Product.

Veelgestelde vragen over het hondenkussen

Waarom moet ik een hondenkussen?

Honden kussens zijn natuurlijk speciaal gemaakt voor honden. Bij het ontwerpen en maken van de kussens word er rekening gehouden met de wervelkolom van de hond. Heb je dit niet? Dan kan dit op lange termijn voor problemen zorgen.

Hoe groot moet mijn hondenkussen zijn?

Kleine honden, 55×80 centimeter.
Middelgrote honden, 70×100 centimeter.
Grote honden, 90×125 centimeter.

Waar moet mijn hondenkussen liggen?

Net als een hondenmand is het fijn dat een hond een eigen plekje heeft waar hij zich kan terugtrekken. Dus op een rustige plek, hou er wel rekening mee dat sommige honden graag in gezelschap liggen.

De gehele top tien beste hondenkussens

€59,75
Tijdelijk niet op voorrraad
€142,95
Tijdelijk niet op voorrraad

Geef een reactie