5x Beste Hondenstretcher

Honden vinden het heerlijk om te liggen, ze houden dan ook van afwisseling en niet dat ze de hele dag in de mand liggen. Daarom is een honden stretcher super fijn. Het is een soort bedje voor je hond, die boven de grond is en dus niet op de grond ligt.

Lijst met de beste hondenstretchers

AKP hondenstretcher

De stretcher van AKP is 80 centimeter lang, 80 centimeter breed en 30 centimeter hoog. Je hond kan hier heerlijk in liggen zonder dat hij op de vochtige grond ligt. De stretcher is gemaakt van polyester en voelt heerlijk zacht aan. Hij is te verkrijgen in meerdere kleuren. Je kan de stretcher in en uit elkaar klappen zo kan je hem overal mee naar toe nemen!

Topmast hondenstretcher

Op de Topmast hondenstretcher kan jouw hond heerlijk chillen en uitrusten na een drukke dag. Je kan hem binnen en buiten gebruiken. Je hond blijft lekker schoon doordat hij niet op de grond ligt. Na een lange wandeling is dit de perfecte stretcher om lekker uit te rusten. De stretcher kan je makkelijk inklappen.

Chikko hondenstretcher

De stretcher van Chikko is 90 centimeter lang, 90 centimeter breed en 20 centimeter hoog. Doordat je hond boven de grond ligt hoeft hij in de winter niet op een koude vloer te liggen en in de zomer niet op de hete grond. Je kan hem erg makkelijk in en uit elkaar halen en je kan hem dus overal mee naar toe nemen.

Pets Fortune hondenstretcher

De stretcher van Fortune is niet zo maar een stretcher. Er zit namelijk een dakje bij, zo kan je hond heerlijk in de zomer buiten chillen zonder dat de zon vel op hem schijnt. Hij is te verkrijgen in de maten M, L en XL. Hij is er stevig en je kan hem makkelijk opvouwen. Het dakje kan er ook vanaf voor als de zon bijvoorbeeld niet schijnt.

4animalz hondenstretcher

Als je hond moe is of gewoon lekker wil uitrusten dan is deze hondenstretcher van 4animalz super fijn om op te liggen. Hij kan ook nog eens makkelijk worden meegenomen naar de camping of naar het strand. De afmeting van het bed is 122 x 92 x 23. Hij is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Veelgestelde vragen over de hondenstretcher

Wat is een hondenstretcher?

Een hondenstretcher is eigenlijk gewoon een soort bedje voor je hond. Je kan het vergelijken met een soorthangmat of ligstoel.

Waarom moet ik een hondenstretcher?

Het belangrijke van een hondenstretcher is dat hij van de grond af is. Hierdoor ligt je hond niet op een vochtige grond. Verder is het fijn voor in de winter en zomer zodat je hond niet op een hele koude of hete ondergrond ligt.

Waar kan ik een hondenstretcher gebruiken?

De meeste hondenstretcher zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Vaak kan je zo erg makkelijk inklappen zodat je hem mee kan nemen naar bijvoorbeeld de camping of het strand.

De gehele top 5 beste hondenstretchers

Geef een reactie