5x Beste Houten Hondenmand

Jouw trouwe viervoeter heeft natuurlijk een comfortabele hondenmand nodig. Naast dat er zachte hondenmanden zijn, zijn er ook houten hondenmanden. Hier kun je een lekker kussen in leggen en heeft jou hond de perfecte slaapplek. Hieronder staan de vijf beste houten hondenmanden.

Lijst met 6 beste houten hondenmanden

Beeztees houten Hondenmand

Deze leuke houten hondenmand, is perfect voor jouw trouwe viervoeter. Naast dat jouw hond hier lekker in kan liggen, kun je ook op de voorkant zijn of haar naam schrijven. Er zit namelijk een krijtvlak aan de voorkant. Er kunnen verschillende kussens in, waardoor jouw hond nog meer slaapcomfort zal ervaren.

Lord Lou houten Hondenmand

In deze stevige maar comfortabele houten hondenmand, zal jouw hond lekker in kunnen wegdromen. Het mooie design is een echte eyecatcher. Ook zit er bij deze hondenmand een lekker zacht kussen, deze is makkelijk uit wasbaar. Ook is deze hondenmand in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.

Designed by Lotte houten Hondenmand

Deze degelijke hondenmand van Designed by Lotte is een echte aanrader. Hij is groot en er zit een lekker kussen bij. Je hond zal hier echt zijn eigen plekje van kunne maken.

€125,19
Tijdelijk niet op voorrraad

4-use houten Hondenmand

Dit bijzondere design is een echte eyecatcher. Deze hondenmand is namelijk gemaakt van een wijnvat. Ook krijg je er een lekker stoer kussen bij. Deze mand is niet alleen mooi voor je hond, maar voor het oog is hij zeker ook niet te missen.

€269,00
Tijdelijk niet op voorrraad

Happy-House houten Hondenmand

Deze mooie hondenmand heeft alleen nog een mooi en fijn kussen nodig. Het ontwerp spreekt voor zich, een makkelijke instap is ook wat waard. Jouw hond zal hier echt zijn eigen plekje van kunnen maken.

Veelgestelde vragen

Waar moet je op letten bij een houten hondenmand?

Zorg er altijd voor dat je een hondenmand nooit te klein koopt. Je hond moet natuurlijk wel comfortabel moeten kunnen slapen.

Is een kussen in een houten hondenmand verplicht?

Nee, maar dit zorgt zeker voor meer comfort.

Is een houten hondenmand beter dan een zachte hondenmand?

Niet perse, het ligt er maar net aan wat jouw hond fijner vindt.

Bekijk hieronder de volledige top 5 houten hondenmanden

Geef een reactie