5x Beste Honden Vetbed

Een vetbed zorgt ervoor dat je hond het altijd lekker warm heeft en dan hoeft hij het nooit koud te hebben, zelfs niet in de koude winterdagen.

Lijst met de 5 beste honden vetbedden

Adori vetbed

Dit vetbed van Adori is een super lekker zachte deken. De mat is 70 centimeter lang en 105 centimeter breed. Hij kan uitgewassen worden in de wasmachine. De mat is makkelijk op te vouwen en je kan hem dus makkelijk overal mee naar toe nemen. Hij ziet er mooi uit en is van hoge kwaliteit.

Beeztees vetbed

Het vetbed van Beeztees is 75 centimeter lang en 50 centimeter breed. Het kleed is makkelijk uit te wassen en blijft daardoor goed schoon. De mat is grijs en ziet er super mooi uit. Hij is te verkrijgen in twee verschillende kleuren en vier verschillende maten.

Lovely Nights vetbed

Het vetbed van Lovely Nights is perfect voor jouw hond om lekker uit te rusten na een lange wandeling in de kou. De mat is 100 centimeter lang en 75 centimeter breed. De mat is lekker zacht en ligt super lekker voor je hond. De mat heeft aan de onderkant antislip dus de mat glijd niet zo maar weg!

Topmast vetbed

Dit vetbed van Topmast ziet er super leuk uit met allemaal vierkantjes, hij is te verkrijgen in allerlei leuke kleurtjes. Hij kan uitgewassen worden en is super hygiënisch. Deze mat is 150 bij 100 centimeter maar hij is ook te verkrijgen in meerdere maten. Echt een super zachte mat van hoge kwaliteit.

Lobbes vetbed

Dit vetbed van Lobbes ziet er super leuk uit door de schattige hondenpootjes die er op staan. De mat is super zacht en ligt heerlijk. Je kan de hoes er afhalen en in de wasmachine schoon maken. De mat is 60 centimeter lang en 90 centimeter breed. Een heerlijk bedje om op uit te rusten!

Veelgestelde vragen

Wat is een vetbed?

Een vetbed ziet er uit als een normaal kleed voor honden. Het is dan ook gewoon een kleed maar met een functie. Het bed neemt de temperatuur van je hond op. Hierdoor blijft het altijd heerlijk warm! Als je hond nat is na een wandeling in de regen of een sprong in de modder, dan neemt het kleed het vocht van je hond af.

Wanneer moet ik een vetbed?

Heeft jouw hond het snel koud? Dan is een vetbed perfect voor bij jou in huis. Een vetbed is eigenlijk voor elke hond goed. Wat een goede tip is, is voor nestjes. Zo blijven de kleine hondjes altijd warm, en stel dat ze toch een klein ongelukje hebben dan word het geabsorbeerd. De mat is makkelijk schoon te maken dus hij blijft hygiënisch.

Hoe maak ik een vetbed schoon?

De meeste matten kunnen gewoon gewassen worden in de wasmachine. Om hem extra schoon te krijgen helpt het soms om de mat eerst af te kloppen en dan te wassen.

De gehele top 5 beste vetbedden

Geef een reactie