5x Beste Orthopedisch Hondenbed

Honden wandelen en spelen super veel, maar ze liggen ook erg veel. Ze zijn daarom wel een goed plekje nodig. Orthopedische hondenbedden zijn speciaal gemaakt voor honden. Er is dan ook rekening gehouden met het lichaam en de wervelkolom van je hond. Dit zijn de vijf beste orthopedische hondenbedden.

Lijst met de 5 beste orthopedische hondenbedden

Eagle Paws & Tails orthopedisch hondenbed

Dit bed van Eagle Paws & Tails ondersteund het lichaam van je hond en zorgt voor een goede gezondheid. Je kan het bed uitwassen zodat hij altijd schoon is! Aan de onderkant van het bed zit antislip zodat het bed niet wegschuift. Het bed is voor honden van 10 tot 40 kg. In het bed zit een laag foam, dit ligt super lekker. Het is perfect voor honden met bijvoorbeeld gewrichtsproblemen.

Petlando orthopedisch hondenbed

Je hond is niet meer uit het bed te krijgen van Petlando, omdat hij zo lekker ligt! Naast dat hij super zacht is, is hij ook nog eens lekker warm. In het bed zit visco-elastisch schuim. Dit beweegt met het lichaam mee. De hoes kan er van af en kan uitgewassen worden. Hij is te verkrijgen in verschillende maten.

Snoozer Pet Products orthopedisch hondenbed

Dit bed van Snoozer Pet Products is super comfortabel. In het bed zit foam wat het lichaam super goed ondersteund. De hoes kan je eraf halen en in de wasmachine doen. Hij is in de maten S, L en XL te verkrijgen. Dit bed is super mooi licht grijs maar hij is er ook in andere kleuren.

Flamingo orthopedisch hondenbed

Honden zijn er niet meer uit te krijgen, het orthopedische hondenbed van Flamingo. Het is een super comfortabel bed. Hij is gemaakt van pluche. De buitenkant is grijs en in de binnenkant ligt een wit kussen en in de binnenkant zit schuim. Het bet is 72 centimeter lang, 120 breed en 24 centimeter hoog.

Dogs Lifestyle orthopedisch hondenbed

Het bed van Dogs Lifestyle is gemaakt van memory schuim. Dit schuim neemt het lichaam van je hond aan. Het bed is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De hoes kan er ook vanaf en die kan in de wasmachine. Hij is 60 centimeter lang, 100 centimeter breed en 20 centimeter hoog.

Veelgestelde vragen

Wat is een orthopedisch hondenbed?

De meeste orthopedische hondenbedden zijn gemaakt van traagschuim of ander materiaal wat goed is voor het lichaam van je hond. De bedden zijn heel bewust gemaakt voor honden. Zo ondersteunen ze de wervelkolom. Het is dan ook goed voor honden met gewrichtsproblemen.

Wanneer moet een hond een orthopedisch hondenbed?

Elke hond kan gebruik maken van een orthopedisch bed, maar het is vooral goed voor honden met rug of gewrichtsproblemen of oude honden. Het bed ondersteund hun lichaam en zorgt dat de klachten niet erger worden.

Waarvan is een orthopedisch hondenbed gemaakt?

De meeste orthopedische hondenbedden zijn gemaakt van traagschuim. Dit schuim neemt de vorm van je hond aan. Het past zich dus perfect aan, aan het lichaam van je hond.

De gehele top 5 beste orthopedische hondenbedden

Geef een reactie