5x Beste Puppy Bench

Als je een puppy in huis neemt moet hij natuurlijk nog super veel leren. Iet wat handig is om dat ook in huis te nemen is een puppy bench. Zo heeft de pup een veilig plekje waar hij naar toe kan. Of je kan hem erin doen als hij bijvoorbeeld dingen sloopt om te leren dat dat niet mag.

Lijst met de 5 beste puppy benches

Beeztees puppy bench

Deze puppy bench van Beeztees heeft een super schattige mint groene kleur. Er zitten twee deuren in de bench. Hij is verdeelt in verschillende onderdelen zodat je elk onderdeel makkelijk kan schoonmaken. Er zit geen kussen bij maar er zijn genoeg kussens te verkrijgen die in de bench passen. De bench is in twee kleuren en maten te verkrijgen. Deze bench is 78 centimeter lang, 55 centimeter breed en 61 centimeter hoog.

Adori puppy bench

De bench van Adori is super handig. Je kan hem namelijk verstellen, er zit een soort hekje bij die je in de bench kan plaatsen. Deze kan je verschuiven zodat de bench groter en kleiner kan worden. Zo hoef je niet steeds een grotere bench te kopen als je hond groeit. Hij is te verkrijgen in meerdere maten. Een super handige bench dus!

TBG puppy bench

De bench van TBG is super makkelijk op te vouwen en je kan hem dus super makkelijk overal mee naar toe nemen. Er zitten twee deuren in. Het is een bench van goede kwaliteit en hij is erg stevig. Hij is te verkrijgen in verschillende maten. Deze bench is in maat M en is 30 x 22 x 24 centimeter. De bench is gemaakt van metaal en is voor binnen en buiten.

Songmics puppy bench

De bench van songmics is super stevig metaal en is dus van goede kwaliteit. De bench is binnen en buiten te gebruiken en hij kan zelfs gebruikt worden als reisbench voor in de auto. Er zitten twee deuren in en hij kan makkelijk opgevouwen worden. Hij is 47 centimeter lang, 75 centimeter breed en 54 centimeter hoog.

Nancy’s puppy bench

Deze bench heeft geen bovenkant want die is gewoon open. Het is dus eigenlijk een soort hekje. Hij is gemaakt van ijzer en heeft een zwarte kleur. De puppy bench is 80 centimeter lang, 80 centimeter breed en 70 centimeter hoog. De bench zou eventueel ook gebruikt kunnen worden voor konijnen en andere dieren.

Veelgestelde vragen

Hoe groot moet mijn puppy bench zijn?

Het verschild natuurlijk heel erg qua ras hoe groot de bench moet zijn. Als je een bench puur gebruikt voor het zindelijk maken is het handig om de bench niet te groot te nemen. Een handig manier om de maat te bepalen is door de ruglengte van je hond x 1,25 te doen.

Waar is een bench goed voor?

Met een bench kan je je puppy opvoeden. Verder is het een veilig plekje waar je pup zich kan terug trekken. Ook is het handig voor als je even niet op je pup kan letten.

Wat is een goede plek voor mijn bench?

Een bench is erg open, daarom is het fijn om hem bijvoorbeeld in een hoek te zetten zodat je hond zich veilig voelt. Verder is het een veilig plekje dus is het fijn voor je hond om hem op een rustig plekje te zetten. Denk er ook aan dat je hem niet op een plek zet waar het super koud of warm is.

De gehele top 5 beste puppy benches

Geef een reactie