6x Beste Hondenspeeltjes

Hoe leuk is het om lekker te spelen samen met je hond? Hier ben je natuurlijk wel goed speelgoed voor nodig. Dit is de top tien beste hondenspeeltjes.

Lijst met de top zes beste hondenspeeltjes

Chuckit hondenspeeltje

Bijna elke hond vind het leuk om met een bal te spelen. Helaas gaan deze vaak kapot. Deze bal van chuckit niet! Doordat het gemaakt is van rubber gaat het niet snel kapot. Daarnaast stuitert hij erg hoog en blijft hij drijven in het water. Door de felle kleuren is de bal ook makkelijk terug te vinden.

Petloverz hondenspeeltje

Dit is een super leuk pakketje van Petloverz. Zo heeft je hond genoeg speelgoed om mee te spelen en dingen te ontdekken. Zo hoeft hij zich nooit te vervelen. Er zitten zes verschillende balletjes in, ze zijn allemaal weer anders. Zo heb je een balletje van touw, een met stekeltjes, een harde, een zachte bal en nog veel meer!

All 4 Pets Supply

Met dit pakket van All 4 Pets Supply zit je altijd met genoeg speeltjes. Er zitten maar liefst twaalf speeltjes in dit pakket! Het zijn vooral speeltjes van touw, van balletjes, wortels, frisbees en gewone touwen. Er is genoeg te beleven met dit speelpakket.

Nylabone hondenspeeltje

Honden vinden het heel erg fijn om ergen op te kunnen bijten. Daarom heb je hier een kauwbot. Dit bot van Nyylabone is gemaakt van nylon en is goedgekeurd door dierenartsen. Deze botten stinken niet en geven ook niet af. Zelfs de meest sterke honden krijgen dit bot niet kapot.

KONG hondenspeeltje

De KONG is een soort balletje in de vorm van een ei. In dit balletje kan je snoepjes, brokjes of ander lekker eten doen. Hij moet dan dus zijn best doen om wat lekkers te krijgen. Doordat hij niet rond is maakt hij onverwachte bewegingen. Hij is gemaakt van rubber en is rood van kleur.

Beeztees hondenspeeltje

Honden zijn er dol op om achter ballen aan te rennen en ze te pakken. Met deze tennisbalwerper werp je de ballen super ver. Zo krijgt je hond super veel beweging zonder dat jij veel hoeft te doen, hoe handig is dat? De werper is 62 centimeter lang.

Veelgestelde vragen over hondenspeeltjes

Hoe zorg ik dat mijn hondenspeeltjes niet kapot gaan?

Het ligt echt aan het merk, dus zorg dat je voor een goed merk gaat. Verder staat KONG er om bekent dat het niet kapot te krijgen is.

Is op een touw kauwen goed voor mijn hond?

De honden touwen zijn gemaakt van soort flostouw. Als je hond hier op bijt is het gezond voor zijn gebit. Het touw masseert het tandvlees en de tanden.

De gehele top zes hondenspeeltjes

Geef een reactie