6x Beste Snuffelmat

Een snuffelmat is super leuk en leerzaam voor je hond. In de mat kan je snoepjes of brokjes doen. Zo ontwikkelen ze hun reukvermogen en moeten ze hun best doen om aan hun eten te komen.

Lijst met de top 6 beste snuffelmatten

Jara snuffelmat

De snuffelmat van Jara is in de vorm van een zonnebloem en ziet er super schattig uit. Je kan de snoepjes of brokjes in het midden verstoppen maar ook in de gele ‘bladeren’. Aan de onderkant van de mat zit antislip zodat hij niet de hele kamer door gaat. Naast dat hij handig is, ziet hij ook nog eens super leuk uit!

SNUFFIES snuffelmat

Op deze snuffelmat van SNUFFIES zitten meerdere uitdagingen, het zijn namelijk meerdere plekken waar je de snoepjes of brokjes kan verstoppen. Zo word je hond goed uitgedaagd en ontwikkeld hij zijn reukvermogen. Je hond moet goed nadenken hoe hij de brokjes te pakken krijgt.

Pet Patrol snuffelmat

In deze snuffelmat van Patrol zitten ook meerdere uitdagingen voor je hond. Naast deze mat zit er ook een balletje bij waar je brokjes of snoepjes in kan doen. Je hond word dus echt uitgedaagd met deze set van Pet Patrol. Naast dat het erg goed is voor de intelligentie van je hond is het ook nog eens goed voor de gezondheid.

Easy Home snuffelmat

Deze snuffelmat van Easy Home is super uitdagend voor je hond. Er zijn super veel verschillende manieren en plekken waar je de brokjes of snoepjes kan verstoppen. De mat heeft allemaal verschillende kleurtjes en ziet er super vrolijk uit! De mat is extra groot en heeft aan de onderkant antislip.

Skejo snuffelmat

De mat van Skejo is 78×50 centimeter en is dus groot genoeg voor heel veel speelplezier! Met deze mat zorg je er absoluut voor dat je hond zijn best moet doen voordat hij zijn beloning krijgt en hij kan z’n eten niet super snel naar binnen werken. Je zou de mat ook voor katten kunnen gebruiken.

Coazypet snuffelmat

De snuffelmat van Coazypet is 70×70 centimeter en je kan hem opvouwen naar 38×38 centimeter. De mat kan uitgewassen worden in de wasmachine zodat hij altijd lekker schoon is! Met deze mat is het elke keer weer een feestje als je hond wat lekkers krijgt.

Veelgestelde vragen over de snuffelmat

Wat is een snuffelmat?

Een snuffelmat is een mat waar je snoepjes of brokjes in kan doen. Op de mat zitten allerlei obstakels die het de hond moeilijk maken om de brokjes te vinden of te eten.

Waar is een snuffelmat goed voor?

Een snuffelmat is voor super veel dingen goed, zo verbeter je het reukvermogen van je hond. Een andere reden om de mat te gebruiken is zodat je hond niet super snel z’n eten opeet, dit is namelijk niet goed voor je hond. Naast dat het goed is voor je hond vinden ze het ook erg leuk om mee te spelen.

Kan een snuffelmat in de wasmachine?

De meeste matten kunnen wel in de wasmachine, lees wel goed op welke stand hij gewassen kan worden. Meestal is dit dertig graden en de laagste centrifuge toerental.

De gehele top 6 beste snuffelmatten

Geef een reactie