5x Beste Honden Mondwater

Honden stinken best wel vaak uit hun bek. Sommige honden zelfs zo erg dat het voor het baasje bijna ondraaglijk wordt. Hiervoor zijn allemaal verschillende manieren voor uitgevonden om het draaglijk te maken. Ook mondwater is daar een van. Hieronder lees je de top vijf beste honden mondwater.

Lijst met de top 5 beste honden mondwater

Beaphar

Dit mondwater voor honden van Beaphar werkt erg gemakkelijk en je hond went er snel genoeg aan. Het resultaat van dit mondwater is dat het het gebit van je hond schoon houdt en dat het fris gaat ruiken. Het is een veilig product zonder extra toevoegingen.

OxyFresh

Dit mondwater is geschikt voor alle soorten honden die stinken uit hun bek. De spray is erg krachtig maar zeker niet schadelijk voor je hond. Het is een veilig en makkelijk te gebruiken middel. Verder werkt de spray direct en heb je niet zo snel meer last van vieze geuren.

Sharon B

Dit wonderlijke mondwater van Sharon B is geschikt voor honden die last hebben van een slechte adem, tandplak, tandsteen of ontstoken tandvlees. Het is dus gezond voor het gebit en de adem. Het is gemakkelijk te gebruiken en van goede kwaliteit.

Beeztees

Deze heerlijke mondwater van Beeztees is perfect voor alle soorten honden die last hebben van een slechte adem. Het is gemakkelijk aan te brengen en je hond raakt er snel gewend aan. Verder is het goed voor het gebit en natuurlijk voor de geuren in het huis.

Tropiclean

Deze heerlijke mondspray van Tropiclean is perfect voor honden die een hele slechte adem hebben of moeilijkheden hebben in het gebit. Verder is de spray van goede kwaliteit en is het gemakkelijk te gebruiken. Je hond moet er natuurlijk eerst wel aan wennen.

Veelgestelde vragen

Waarom is een mondwater goed voor een hond?

Mondspray voor een hond is goed voor het gebit en de geuren van de hond. Het verhelpt de slechte adem en het kan nog helpen tegen andere kwaaltjes wat in het gebit kan voorkomen.

Wat voor kwaaltjes kan je tegengaan met mondwater?

Je kunt tandsteen voorkomen, tandplak voorkomen en natuurlijk een frisse adem.

Heeft mondwater een smaak voor de hond?

De meeste soorten mondwater hebben geen reuk en geen smaak. De hond heeft dus niet door dat er mondwater naar binnen wordt gedaan.

Gehele lijst met de top 5 beste honden mondwater

Geef een reactie