5x Beste Honden Nagelvijl

Je denk er misschien niet zo snel aan maar het is super belangrijk dat je de nagels van je hond goed verzorgd. Naast dat je ze moet knippen is het ook goed om de nagels te vijlen.

Lijst met de 5 beste honden nagelvijlen

LifeGoods honden nagelvijl

De vijl van LifeGoods is elektrisch, er zit een lader bij waarmee je de vijl makkelijk kan opladen. De vijl maakt bijna geen geluid, waardoor honden er niet van schrikken. Als de vijl helemaal is opgeladen kan hij maar liefst zes uur mee. Als je de vijl gebruikt bij kleine dieren dan zit er een beschermkap bij.

Bradey honden nagelvijl

Als jouw hond ook altijd lange en scherpe nagels heeft is de nagelvijl van Bradey super handig. Voor je het weet zijn de nagels kort en glad. Er zit een opzetstuk op die er ook makkelijk af gaat als je een grote hond gaat vijlen. Er komt bijna geen geluid van de vijl af. Zorg wel dat je voor het leven in de nagel stopt met vijlen.

Pet Nail Grinder honden nagelvijl

Net als de meeste nagelvijlen heeft de vijl van Pet Nail Grinder een diamanten vijlkop. Dit betekend dat je de vijl niet hoeft te vervangen omdat hij super lang mee kan. Je kan hem gebruiken voor alle huisdieren, voor klein en groot. Er zitten ook verschillende snelheden op.

Tenify honden nagelvijl

Tenify heeft een super fijne nagelvijl, naast dat er een elektrische vijl bij zit, zit er ook een gewone nagelvijl bij. Je kan heel erg precies werken. Er komt bijna geen geluid van af, dus super diervriendelijk. Hij is te gebruiken voor alle huisdieren. Wat ook fijn is, is dat er meerdere standen opstaan.

Tbrands honden nagelvijl

Tbrands heeft een heel nagelverzorgingspakket. Er zit naast een handige elektrische nagelvijl een honden nagelschaar, een gewone vijl en nog een pluizenverwijderaar. Zo hoe je je nooit zorgen te maken dat je hond slechte nagels heeft. De elektrische vijl maakt weinig geluid en is super diervriendelijk.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik een honden nagelvijl?

Het is belangrijk dat je de nagels van je hond verzorgd, anders kunnen ze pijn gaan doen. Soms kan het wel zo veel pijn doen dat je hond er niet meer op kan lopen.

Hoe vijl ik de nagels van mijn hond?

Het is belangrijk dat je niet te ver door gaat. In de nagel zit namelijk ‘het leven’ Dit is wat lichter van kleur. Het is heel erg pijnlijk als je dat doorknipt.

Hoe vaak moet ik de nagels van mijn hond vijlen?

Je moet het zelf natuurlijk in de gaten houden dat ze niet te lang worden, maar vaak is het wel elke acht weken nodig. Verder kan je het zien als de nagels rechtop staan of de grond raken.

De gehele top 5 beste honden nagelvijlen

Geef een reactie