5x Beste Hondentandenborstel

Het is natuurlijk van groot belang dat je hond een goed gebit heeft en blijft hebben. Net zoals voor mensen is er voor honden een tandenborstel en tandpasta gemaakt. Je hebt verschillende merken tandpasta’s die voor honden erg goed kunnen werken voor hun gebit. Hieronder lees je de top vijf beste hondentandenborstels.

Lijst met de top 5 beste hondentandenborstels

Nola & Coco

Als je goede tanden wilt voor je kleine viervoeter hoef je niet de hele tijd langs de dierenarts te gaan. Je kunt met de set van Nola & Coco alles zelf regelen voor je hond. Je kunt zelf tandplak verwijderen, tandsteen lospeuteren en natuurlijk zorgen voor een schoon en net gebit.

Beaphar

Deze tandpasta en tandenborstel van Beaphar is perfect voor je hond en zijn gebit. Het is voor de hond een prettige smaak en het is gemakkelijk te gebruiken. Het is een sterke tandenborstel die niet zo snel kapot te krijgen is voor de hond. Ook is de tandenborstel fijn voor je hond en heeft hij er niet zoveel last van.

Vinger tandenborstel

Deze tandenborstel voor je hond is gemakkelijk te gebruiken. Je doet hem om je vinger heen en kunt dan makkelijk tandenpoetsen. Het is een sterke tandenborstel en niet zo snel kapot te maken. Verder is het handig in gebruik en heeft je hond er niet zoveel last van.

NBH

De vinger tandenborstels van NBH is perfect voor de tanden en de tong van je hond. Je kunt hem gemakkelijk om je vinger doen en zo de tanden en de tong schoonmaken. Er zitten twee verschillende borsteltjes op. Eentje is geschikt voor de tong en de andere voor de tanden.

Beeztees

Er is nog een vinger tandenborstel, dit keer van het merk Beeztees. Het is een mooi ontwerp met mooie kleuren. Verder is het erg gemakkelijk in gebruik en heeft je hond eigenlijk geen last van deze tandenborstel. Voor het baasje is het ook handig om om de vinger te krijgen.

Veelgestelde vragen

Is het echt nodig om de tanden te poetsen van mijn hond?

Het ligt eraan hoe erg de tanden beschadigd zijn. Als je het tandplak niet weg krijgt door speciale voeding of iets anders is het zeker aan te raden om de tanden van je hond te poetsen.

Hoe merk ik gebitsproblemen bij mijn hond?

Je merkt al vrij snel wanneer iets mis is met het gebit van je hond. De adem gaat namelijk erg stinken, ze gaan een stuk minder eten en ze hebben soms bloed in het gebit. Het is dus al snel op te merken als er iets mis is.

Wat kan ik naast tandenpoetsen nog meer doen voor mijn hond?

Let op de voeding van de hond en wat het doet voor de tanden, zorg voor goede botten, zorg voor genoeg mineralen en blijf het in de gaten houden.

Gehele lijst met de top 5 beste hondentandenborstels

Geef een reactie