5x Beste Antischrokbak

Honden zijn hele enthousiaste dieren, al helemaal als het tijd is voor een lekkere maaltijd. Hierdoor eten ze ook ontzettend snel, maar dit is niet goed voor je hond. Doordat ze soms iets te enthousiast zijn word er wel eens gesmeerd met brokken of water. Daarom is een anti schrokbak super handig. Hierdoor blijft het altijd schoon en kan je hond het niet super snel opeten.

Lijst met 5 beste antischrokbakken

Joyha antischrokbak

De voerbak van Joyha is super leuk en leerzaam voor je hond. In de bak zitten allemaal soort vakjes waar je de brokken in kan doen. Boven de vakjes zitten schuiven die je dus dicht kan schuiven. Hierdoor moet je hond zijn best doen om zijn eten te zoeken. Naast dat het smeren voorkomt eet je hond ook minder snel en dit is ontzettend goed.

Vesfy antischrokbak

Met de antischrokbak van Vesfy leert je hond super snel om niet alles snel naar binnen te werken. Het is een normale voerbak met daarin een uitstekende voetafdruk. Hierdoor kan hij niet gewoon een grote hap nemen maar moet hij zijn best doen en krijgt hij niet veel eten tegelijk binnen. Het is niet alleen een voerbak maar er zit ook een waterbak aan vast.

KCMultisupplies antischrokbak

In de voerbak zitten obstakels het is dus moeilijk om de brokken te pakken waardoor ze het niet snel naar binnen schrokken. De voerbak kan in de vaatwasser zodat hij altijd hygiënisch blijft. De bak is 20 centimeter en is vier centimeter hoog. Deze bak is groen maar hij is ook in andere kleuren te verkrijgen.

Max&Luna antischrokbak

De bak van Max&luna heeft hele mooie vormen en ziet er dan ook super sierlijk uit. Door deze figuurtjes is het dus moeilijker om het eten naar binnen te schokken. De bak is paars maar is ook te verkrijgen in andere kleuren. De bak heeft twee verschillende maten, Small deze is 20,5 bij 4,5 centimeter en dan heb je de Large deze is 29,5 bij 7 centimeter.

Tinzies antischrokbak

De antischrokbak van Tinzies ziet er super leuk uit door alle vrolijke kleurtjes. De bak is groen en heeft daarin allemaal figuurtjes die er dus voor zorgen dat je hond zijn eten niet te snel naar binnen krijgt. De bak kan zo wel voor honden als voor katten gebruikt worden. Ze worden echt uitgedaagd met deze etensbak wat goed is voor niet alleen het lichaam maar ook de mentale gezondheid.

Veelgestelde vragen

Wat is een antischrokbak?

Een antischrokbak is een etensbak voor je hond die vaak obstakels en figuurtjes in de bak heeft. Door die obstakels moet je hond zijn best doen voordat hij zijn beloning krijgt. Zo krijgt hij niet te snel eten binnen, dit is namelijk erg slecht voor een hond.

Waarom is te snel eten slecht voor een hond?

Honden zijn soms erg enthousiast zijn en soms iets te enthousiast eten. Te snel eten is niet goed voor de spijsvertering van de hond. Dit is handig voor honden met overgewicht maar het is eigenlijk goed voor elke hond. Het verbeterd ook de intelligentie van je hond.

De gehele top 5 beste antischrokbakken

Geef een reactie