5x Beste Poepzakjes

Honden moeten natuurlijk een aantal keer per dag worden uitgelaten. Het is dan ook verplicht in Nederland om de poep van je hond op te ruimen, dit kan heel erg gemakkelijk met een poepzakje.

Lijst met de top 5 beste poepzakjes

Rde Topic poepzakjes

De poepzakjes van Rde Topic hebben de geur van lavendel. Hierdoor ruik je minder sterk de geur van de poep. De zakjes zijn erg stevig waardoor ze nooit zullen scheuren. Als je het pakket met 240 zakjes koopt krijg je er een poepzakjeshouder bij. De zakjes zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar.

Earth Rated poepzakjes

In dit pakket met poepzakjes van Earth Rated zitten acht rollen met vijftien zakjes. Aan de zakjes zit de smaak van lavendel. De zakjes en zelfs de verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal. De zakjes zijn van goede kwaliteit en makkelijk in gebruik.

DepoDog poepzakjes

De poepzakjes van DepoDog zijn milieuvriendelijk. Er zitten maar liefst 1600 zakjes in. Je kan de zakjes gemakkelijk dichtknopen. De zakjes zijn speciaal gemaakt om je hand erin te doen waardoor je het makkelijk kan oppakken. Ze zijn extra dik waardoor ze niet kapot zullen gaan.

AA Commerce poepzakjes

Bij de poepzakjes van Commerce zit ook een poepzakjeshouder. Deze kan je makkelijk aan de riem of aan je broek bevestigen. Er zitten 38 rollen van vijftien zakjes in. Hier kan je ongeveer negen maanden mee doen. De zakjes zijn erg duurzaam.

Shackways poepzakjes

Shackways heeft een XXL pakket met wel 2400 zakjes! Dit hoef je een keer aan te schaffen en je hebt genoeg voor super veel maanden. De zakjes zijn super sterk zodat ze niet scheuren. Het zijn 120 rollen van 20 zakjes. De zakjes zijn ook nog eens ecologisch.

Veelgestelde vragen

Waarvoor zijn poepzakjes?

Met poepzakjes kan je de poep van je hond gemakkelijk weggooien. Het is namelijk verplicht in Nederland om de poep van je hond op te ruimen.

Hoe werken poepzakjes?

Je kan met een speciale hondenschep de poep van je hond in de zakjes stoppen. Wat je ook kan doen is met je hand in het zakje en dan binnenstebuiten de poep oppakken.

Hoe neem ik poepzakjes mee?

Er zijn speciale poepzakjeshouders die je gemakkelijk aan je hondenriem, broek of bijvoorbeeld sleutelbos kan doen.

De gehele top 5 beste honden poepzakjes

Geef een reactie