5x Beste Poepzakjeshouder

Helaas zitten er ook nadelen aan het hebben van een hond. Zo moet je natuurlijk tijdens het wandelen de poep van je hond opruimen. Daarvoor zijn gelukkig wel handige zakjes en zakjeshouders om het toch wat makkelijker te maken.

Lijst met de top 5 beste poepzakjeshouders

LumifyMe poepzakjeshouder

De poepzakjeshouder van LumifyMe is in de vorm van en klein hondenbot. Met de houder is het super makkelijk om de poepzakjes mee te nemen. Bij de houder zitten vijftien bijbehorende zakjes. Hij is te verkrijgen in het zwart, rood, groen en blauw. De houder is acht centimeter.

Flexi poepzakjeshouder

Je kan deze houder van Flexi gebruiken als poepzakjes houder maar ook kan je er snoepjes in doen. Bijvoorbeeld als je aan het trainen bent met je hond. de poepzakjeshouder is vijf bij vijf centimeter. Hij is zwart en gemaakt van kunststof. Je kan de houder makkelijk vastmaken aan een Flexi hondenriem.

Dog Collection poepzakjeshouder

De poepzakjeshouder van Dog Collection is super handig, er zit namelijk een lampje in. Zo heeft hij twee super handige functies. Er zit een clipje aan waardoor hij gemakkelijk aan een hondenriem vastgemaakt kan worden. Er zit al een rol met hondenpoepzakjes bij.

Dogs&Co poepzakjeshouder

Deze poepzakjeshouders zijn echt super schattig. Het zijn eigenlijk gewoon hele schattige kleine tasjes. Aan de bovenkant zit een rits en aan de onderkant zit een gat waar je de zakjes makkelijk uit kan trekken. De tasjes zijn 10 x 5 x 4 centimeter en ze zijn gemaakt van leer.

Trixie poepzakhouder

Trixie heeft ook een handige poepzakhouder. Er zit een clipje aan waarmee je het overal aan vast kan maken, bijvoorbeeld aan je broek of aan de riem. Hij is te verkrijgen in meerdere kleuren. De houder is 10 centimeter lang, 10 centimeter breed en 5 centimeter hoog.

Veelgestelde vragen

Wat is een poepzakjeshouder?

Een poepzakjeshouder is eigenlijk heel erg simpel gewoon een bakje of tasje waar je poepzakjes in kan doen. Deze kan je dan makkelijk meenemen tijdens je wandeling.

Waarom een poepzakjeshouder?

Een poepzakjeshouder is super handig, zo hoef je niet de hele tijd de zakjes in je broek of jaszak te doen maar je kan ze aan de riem klikken.

Is hondenpoep opruimen verplicht?

In Nederland is het verplicht om hondenpoep op te ruimen. Lang niet iedereen doet dit, maar het is wel verplicht.

De gehele top 5 beste poepzakjeshouders

Geef een reactie