6x Beste Hondenvoer Graanvrij

Als je een hond hebt is het natuurlijk van groot belang dat je honden ook goed eten krijgen. Je hebt allerlei verschillende soorten brokken. De een met graan maar je hebt ook brokken die graanvrij zijn. Hieronder lees je de top zes beste hondenvoer die zonder graan zijn.

Lijst met de 6 beste hondenvoer graanvrij

Renske

Het hondenvoer van het merk Renske is gemaakt zonder graan. Verder heeft het een hoge kwaliteit en valt het erg in de smaak bij de meeste honden. Het voer is lang houdbaar en bevorderd de stoelgang van de honden. Het voer smaakt naar lekkere zalm.

Orijen

Dit hondenvoer van Orijen is een lekker voor je hond. Het bestaat voor 85 procent uit vlees en ook is het voer graanvrij. Dit is dus voor de hond erg lekker. Verder is het hondenvoer van hoge kwaliteit en is het goed voor de stoelgang van de hond. Ook is dit hondenvoer lang houdbaar.

Versele-Laga

Dit graanvrij voer van Versele-Laga is erg goed voor de stoelgang van de hond. Het heeft een hoge kwaliteit en is heerlijk voor de honden. Er zit van alles in wat goed is voor je hond. Verder is het hondenvoer lang houdbaar en is het gemaakt van hoogwaardige stoffen.

Darf Vol Bites

Deze graanvrije brokken van Darf Vol Bites zit maar liefst 60 procent vlees in. Het is voor de hond dus erg lekker om deze brokken te eten. De brokken hebben ook een heerlijke bite. Het heeft een hoge kwaliteit en het bevorderd de stoelgang van de honden enorm.

Edgard en Cooper

De brokken van Edgard en Cooper zijn niet alleen maar graanvrij maar ook nog eens erg lekker voor je hond. De smaak van de brokken is afgeleid van kip en vis. Het is bevordelijk voor de stoelgang van de hond en is geschikt voor honden tot een jaar.

Acana

De hondenbrokken van Acana vallen erg in de smaak bij de honden. Het is een graanvrij product met een hoge kwaliteit. Het voer wordt goed verteert en bevorderd de stoelgang bij de honden. Verder is het lang houdbaar en is het goed voor de huid en de vacht van je hond.

Veelgestelde vragen

Waarom graanvrije hondenbrokken?

Iedere hond zit anders in elkaar. De een is overgevoelig. Voor die honden is graanvrij voer fijn want dat verkleint de kans op allergische reacties.

Wat doet graan in hondenvoer?

Graan biedt de hond meer energie. In graanvrij hondenvoer worden de producten vervangen waardoor de hond als nog genoeg energie binnen krijgt.

Is graanvrij voer beter voor mijn hond?

Het is wel een stuk gezonder voor je hond om te kiezen voor graanvrij hondenvoer. Het bestaat namelijk voor een groot deel uit dierlijke eiwitten.

Gehele lijst met de top 6 beste hondenvoer graanvrij

Geef een antwoord