5x Beste Puppy Voer

Puppy’s moeten speciaal voer hebben wat speciaal voor hen gemaakt is. Puppy’s verwerken hun eten anders dan volwassenhonden, daarom is het belangrijk dat je goed kijkt wat voor voer je koopt.

Lijst met het beste puppy voer

Royal Canin puppy voer

Dit voer van Royal Canin is makkelijk te verteren, doordat het natvoeding is. Het is voor pups van kleine hondenrassen. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven hoeveel jouw puppy op een dag mag hebben. Het is voor pups van een tot twaalf maanden. In deze doos zitten twaalf pakjes.

Eukanuba puppy voer

Dit voer van Eukanuba is voor puppy’s van middelgrote honden. Er zitten eiwitten in die goed zijn voor honden. Dit pak van Eukanuba heeft een kip smaak. Het product is gemaakt in samenwerking met dierenartsen. Een super lekker en ook nog eens veilig product!

Renske puppy voer

Het puppy voer van Renske is super gezond en ook nog eens 100% natuurlijk. Alle vitaminnen en mineralen die je hond nodig heeft zitten in dit voer. Het is een soort pudding en het bevat natuurlijk vlees. Het is voor puppy’s van een tot twaalf maanden. Puppy voer van echt hoge kwaliteit!

Husse puppy voer

Het voer van Husse is van goede kwaliteit. Het is gemaakt in samenwerking met dierenartsen en dus super betrouwbaar. De brokjes zijn extra klein zodat ze makkelijk te verteren zijn. Het is rijk aan Omega 3 en Omega 6, dit is goed voor de huid van je hond. Zo zit het voer vol met vitaminnen en mineralen.

Edgard & Cooper puppy voer

Dit blikvoer van Edgard en & Cooper bevat de smaak van groente, fruit en vlees. Honden vinden het over het algemeen ontzettend lekker. Er zit verse kip, eiwitten en nog veel meer vitaminnen en mineralen door. Het voer is ook nog eens graan vrij. Zorg er wel voor dat er vers water voor je pup is.

Veelgestelde vragen

Waarom moeten puppy’s speciaal eten?

In het voer voor puppy’s zitten vaak stoffen die helpen met groeien en het ontwikkelen van je hond. Daarom is het belangrijk dat je hond deze stoffen binnen krijgt. Daarnaast hebben de brokken vaak een andere structuur dan gewone hondenbrokken. Zo kan je hond het eten beter verwerken.

Tot welke leeftijd moet je puppy brokken geven?

Vaak word puppy voer gebruikt voor honden tussen een en twaalf maanden. Dus als je hond een jaar oud is kan je beginnen met gewoon volwassen hondenvoer.

Hoe vaak moet een puppy eten?

Vaak krijgen puppy’s meerdere keren per dagen eten. Dit komt omdat ze nog een kleine maag hebben. Als je hond ongeveer dertien weken oud is kan je het verminderen naar bijvoorbeeld drie keer per dag.

De gehele top 5 beste puppy voer

Geef een reactie