5x Beste Drinkfonteinen

Het is belangrijk dat je trouwe viervoeter genoeg drinkt. Vooral als het buiten erg warm is. Een drinkfontein kan jouw hond motiveren om meer te drinken. Bekijk hieronder de vijf beste drinkfonteinen.

Lijst met de 5 beste drinkfonteinen

LifeGoods Drinkfontein

De drinkfontein van LifeGoods motiveerd jouw hond om meer te drinken. Deze fontein heeft drie verschillende standen. De straal van deze fontein is niet extreem hard. Wat ideaal is voor de iets voorzichtigere honden.

MADA Drinkfontein

Deze MADA drinkfontein is erg intressant voor jouw trouwe viervoeter. De zacht maar interessante waterstraaltjes trekken jouw hond aan. Het water is erg koel en vers. Jouw hond zal een stuk meer gaan drinken. Deze drinkfontein is geschikt voor de kleinere honden

EKEO Drinkfontein

Deze drinkfontein is geschikt voor zowel honden als katten. Deze drinkfontein is van hoge kwaliteit en is makkelijk in onderhoud.

Pettadore Drinkfontein

Deze Pettadore Drinkfontein is van goede kwaliteit. De waterfontein kun je verbinden met de mobiele app. Zo kun je verschillende gegevens inzien van deze fontein. Je kunt deze drinkfontein gemakkelijk installeren.

Lucky paw Drinkfontein

Deze Drinkfontein is niet alleen van goede kwaliteit, maar heeft ook nog eens een leuk design. De stralen vallen uit de bloem, waardoor dit erg intressant is voor jouw trouwe viervoeter. Hierdoor zal het drink gedrag van jouw hond verbeteren.

Veelgestelde vragen

Waarvoor dient een drinkfontein?

Voor sommige viervoeters is drinken niet het belangrijkst. Sommige vergeten drinken letterlijk, dit is natuurlijk niet goed. Met een drinkfontein wordt jouw hond gemotiveerd om meer te drinken. Aangezien de stralen interessant voor hen is.

Kun je de drinkfontein ook gebruiken in de winter?

Ja, dit kan zeker. Meestal wordt de drinkfontein in de zomer buiten gebruikt. Als je de drinkfontein binnen neerzet kun je hem gewoon door blijven gebruiken. De meeste drinkfonteinen maken amper geluid, zo heb je hier ook geen last van.

Hoe hou je de drinkfontein schoon?

Het is van belang om af en toe de filters te vervangen en goed schoon te maken.

Bekijk hieronder de volledige top 5 beste drinkfonteinen

Geef een reactie