5x Beste Hondenvoerbak

Je hond moet natuurlijk elke dag eten. Daarvoor ben je wel een etensbakje nodig, dit zijn de top vijf beste hondenvoerbakken zodat jouw hond heerlijk kan genieten van zijn maaltijden.

Lijst met de top 5 beste hondenvoerbakken

4voeterstore hondenvoerbak

De voerbakken van 4voeterstore staan op een soort tafeltje, dit zit er super leuk en industrieel uit. Doordat de voerbaken op pootjes staan, kan je hond de bakken niet verschuiven en kan hij makkelijker eten en blijft het ook nog eens super schoon! In zijn geheel is het 56 centimeter breed en 37 centimeter hoog.

Blond Amsterdam hondenvoerbak

De hondenvoerbak van Blond Amsterdam is echt super schattig! De hele voerbak staat vol met super leuke tekeningetjes van honden, teksten en meer. De voerbak is twintig centimeter breed en zes centimeter hoog. De bak kan gewoon in de vaatwasser zonder dat hij vervaagd.

SOdeal hondenvoerbak

Deze voerbak van SOdeal is super handig, hij is namelijk helemaal antislip. Honden kunnen nog wel eens erg enthousiast eten waardoor hun bak verschuift en waardoor het eten of drinken en over heen gaat. Met deze bak is dat niet mogelijk! Naast dat het smeren voorkomt, voorkomt het ook krassen op de vloer.

JML hondenvoerbak

De hondenvoerbak van JML is 34 centimeter lang, 12 centimeter breed en 8 cenitmeter hoog. De bakken staan dus van de grond af wat er voor zorgt dat de bakken niet verschuiven als je hond bijvoorbeeld erg enthousiast eet. De bak is makkelijk schoon te maken. Je kan de bak verstellen zodat je hond er goed bij kan.

Beeztees hondenvoerbak

De hondenbakken van Beeztees zijn in een soort antislip matje gebouwd. Hierdoor is er geen kans op het verschuiven van de bakken en dus geen kans op morsen. Met deze set kan je hond heerlijk genieten van zijn maaltijd terwijl hij alles schoon houd. Je kan de bakjes eruit halen en dus in de vaatwasser stoppen.

Veelgestelde vragen over de hondenvoerbak

Hoe groot moet een hondenvoerbak zijn?

Het is belangrijk dat je hond niet uit een te kleine bak eet. Als je de volume uitrekent bij elke maaltijd dan moet je dit keer vier doen en dan heb je de perfecte maat voor jouw hondenvoerbak.

Hoe zorg ik dat mijn hond niet zoveel smeert tijdens het eten?

Honden kunnen soms erg enthousiast eten, daarom zijn er meerdere antislip hondenbakken of hondenbakken die niet op de grond staan. Dit zorgt voor minder of geen gesmeerd.

De gehele top 5 beste hondenvoerbakken

Geef een reactie