5x Beste Hondenworst

De meeste honden zijn gek op worst en kunnen hier erg van genieten. Daarom zijn er speciale hondenworsten, die goede ingrediënten bevatten voor jouw trouwe viervoeter. Hieronder staan de vijf beste hondenworsten.

Lijst met de 5 beste hondenworsten

Meatiful Hondenworst

De houdbare hondenworsten va Meatiful is een echte lekkernij voor jouw trouwe viervoeter. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en hypoallergeen. Je hond gaat hier gegarandeerd van genieten.

Rodi Hondenworst

Deze hondenworst van Rodi is gemaakt van lam, rijst en kip. Deze worst zal jouw hond niet alleen super lekker vinden, maar het is ook nog eens super gezond voor hem. Als jouw hond een kieskeurige eter is, is dit ook een goede optie. De meeste honden vinden dit namelijk echt om te smullen.

NATURAL FRESH Hondenworst

Deze hondenworst van NATURAL FRESH is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden. Deze worst kun je afwisselen met het droogvoer. Zo heb je een gezonde afwisseling voor jouw hond.

BARF2go Hondenworst

Deze hondenworst komt in vijf verschillende smaken. Denk hierbij aan: kip, lam, eend, rund en zalm. Ook is deze worst is glutenvrij. Bij het geven van deze worst kun je aanhouden dat dit een complete maaltijd is en dat jouw hond daarnaast alleen nog water nodig heeft.

Pluto Petfood Hondenworst

Naast dat deze hondenworst erg lekker is voor jouw hond, is deze worst ook nog eens erg gezond. Deze voeding staat namelijk gelijk aan de voeding die honden eten in het wild.

Veelgestelde vragen

Is hondenworst gezond?

Ja, hondenworst is gezond. Doordat de rauwe hondenworst gestoomd wordt in de verpakking.

Mag een hond rauw vlees?

Rauwe worst mag een hond, maar zorg er wel voor dat het voorzien is van het KVV keurmerk.

Mag een puppy hondenworst?

Het ligt eraan welke hondenworst je hebt. Doe goed je research.

Bekijk hieronder de volledige top 5 beste hondenworsten

Geef een antwoord