3x Beste puppymelk

Er zijn verschillende redenen waarom een hond geen melk van de moeder kan drinken, maar gelukkig zijn er genoeg andere oplossingen. Puppy melk is zo gemaakt dat het super veel lijkt op echt moedermelk. Er zitten veel vitaminnen en mineralen in die goed zijn voor de pup.

Lijst met de beste puppymelk

Beaphar puppymelk

Als jouw puppy niet bij de moeder kan drinken is dit een goede optie. Er zitten allerlei stoffen in die kunnen helpen met de ontwikkeling van je pup. Het pak is vier kg. Een goed vervangend product voor moedermelk.

Royal Canin puppymelk

Royal Canin heeft super veel hondenvoer waaronder ook puppy melk. Dit voer van Royal Canin is voor puppy’s tussen de één en twaalf maanden. Het pak is vijftien kg. De melk is super goed aan te raden. Het helpt met het groeien en geeft precies alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft.

Oropharma puppymelk

De melk van Oropharma is een vervanging voor als je pup om wat voor reden dan ook niet bij de moeder kan drinken. Door toch melk te geven, krijgt je pup toch alle voedingsstoffen binnen die hij nodig heeft. Het helpt bij de groei en nog veel meer!

Veelgestelde vragen

Wat is puppymelk?

Puppy melk is een namaak van echt moedermelk. Als je hond gewoon van de moeder kan drinken hoeven ze dus geen extra puppymelk. In de melk zitten van allerlei vitaminen en mineralen die ook in moedermelk zitten. Dit helpt voor bijvoorbeeld de groei van je hond.

Welke honden moeten puppymelk?

Puppymelk is echt bedoeld voor pups die om wat voor reden dan ook geen melk van de moeder kunnen drinken.
Het is dus niet voor honden die gewoon bij de moeder kunnen drinken.

Hoe vaak moet ik mijn pup melk geven?

Als je pup al gelijk geen moeder heeft om melk bij te drinken dan is het belangrijk om min de eerste week acht keer op een dag melk te geven. Na drie weken kan je dit gaan afbouwen en kan je pup beginnen met vast eten.

De gehele top beste puppymelk

Geef een reactie