5x Beste Puppy Voerbak

Er zijn super veel verschillende voerbakken, maar een puppy is natuurlijk niet zo’n grote bak nodig. Dit is niet handig, daarom zijn er ook voerbakken speciaal voor puppy’s. Dit zijn de vijf beste puppy voerbakken.

Lijst met de 5 beste puppy voerbakken

DeVreugdDesign puppy voerbak

Deze voerbak is voor kleine honden en puppy’s. De voerbakken zien er super leuk en luxe uit doordat de bakjes in een soort tafeltje zitten. Door de luxe uitstraling staat het ook nog eens leuk in je huis. Je kan de voerbak super makkelijk schoonmaken en hij blijft lang mooi.

Belgian Beauty Platform puppy voerbak

Deze voerbak van Belgian Beauty Platform heeft echt alles wat je nodig bent. De bakjes staan op een antslipmat in de vorm van een bot. Dit is super handig, want de bakken zullen nooit verschuiven. Daarnaast zit er een normale voerbak bij en een speciale waar je hond niet snel uit kan eten.

A.K.A puppy voerbak

De voerbak van A.K.A ziet er super leuk uit. Hij is zwart met gouden lijntjes wat het super chique maakt. De bak is 16 x 16 x 4 centimeter. Hij is gemaakt van kunststof en extra klein voor puppy’s en eventueel kittens. Je kan de bak gebruiken als voer en drinkbak.

SOdeal puppy voerbak

Dit voerbakje is ontzettend handig voor puppy’s. Hij is in drie maten te verkrijgen, een met 18, 26 en 30 diameter. Onder de voerbak zit een rubberen antislipband. Hij blijft dus stevig op de grond staan, ook als je puppy erg enthousiast eet. Hij is super makkelijk schoon te maken en kan ook in de vaatwasser.

Trixie puppy voerbak

De voerbak van Trixie is klein zodat puppy’s er makkelijk uit kunnen eten maar doordat het midden uitsteekt kan je pup niet al zijn eten super snel opeten. Als je puppy te snel eet is het moeilijker te verteren, deze bak houd het tegen dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Veelgestelde vragen

Moet een puppy een speciale voerbak?

Het is handig voor je puppy dat de voerbak niet veel te groot is voor je pup. Daarom is het belangrijk dat je een kleine voerbak koopt speciaal voor puppy’s.

Wat te doen tegen mijn puppy die te snel eet?

Er zijn speciale puppy voerbakken die er voor zorgen dat je hond niet al zijn eten in een keer opeet. Hier zitten vaak obstakels in waardoor ze moeite moeten doen om hun brokken te eten.

Hoe zorg ik dat mijn pup niet zo smeert tijdens het eten?

De meeste puppy voerbakken hebben antislip eronder. Dit helpt heel erg want zo verschuift de voerbak niet als je hond bijvoorbeeld heel erg enthousiast eet.

De gehele top 5 beste puppy voerbakken

Geef een reactie