5x Beste Puppybrokken

Puppy’s moeten speciale brokken krijgen. Dit is omdat in deze brokken speciale stoffen en ingrediënten zitten die pups nodig zijn om bijvoorbeeld te groeien. Verder zijn de brokken makkelijker te verteren dan de hondenbrokken voor volwassen honden.

De top 5 beste puppybrokken

Pro Plan puppybrokken

In de puppybrokken van Pro Plan zitten super veel goede voedingsstoffen voor je puppy. Ze zijn ontzettend goed voor de huid van je hond, dit is klinisch bewezen. Verder zorgt het ook voor een zacht glanzende vacht. Het zorgt ook nog eens voor een goede weerstand, wat wil je nog meer? Het heeft de smaak van zalm en honden vinden het heerlijk!

Royal Canin puppybrokken

De brokken van Royal Canin zijn extra klein en zijn dus makkelijk te verteren voor je hond. Er zit in totaal vier kg in. De brokken zorgen voor een goede weerstand en helpen bij de groei van je puppy. Verder krijgt je hond ook nog eens een super mooie glanzende vacht!

Lobo nature petfood puppybrokken

Deze brokken van Lobo nature petfood zijn niet zo maar brokken. Ze hebben de smaak van kip en ze zijn gemaakt van rijst. Dit is een ingrediënt waardoor de kans klein is dat honden er allergisch op reageren. Je puppy krijgt een glanzende vacht, het is goed voor de darmen en het verbeterd het immuunsysteem van je hond.

Cavom puppybrokken

De puppybrokken van Cavon zijn voor puppy’s vanaf vier weken tot zeven maanden. Er zitten plantaardige eiwitten, olie en meer stoffen doorheen. Dit helpt met de groei van je hond. Het pak is twintig kg. De brokken zijn erg makkelijk te verteren en ze krijgen ook nog eens een super zachte vacht.

Eukanuba puppybrokken

De puppybrokken van Eukanuba bevatten omega 3 en 6, dit is super goed voor de verzorging van de huid en vacht van je hond. De brokken zijn voor puppy’s van een middelgroot hondenras. Ze hebben de smaak van kip, wat de meeste honden super lekker vinden! Het pak is 24 kg en je kan er lang mee doen.

Veelgestelde vragen

Wat voor brokken moet mijn puppy?

Het is super belangrijk dat je puppy de goede vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Puppybrokken zijn natuurlijk speciaal gemaakt voor puppy’s en het bevat dus alles wat een pup nodig heeft.

Waarom moet mijn puppy speciaal voer?

Puppybrokken bevatten vitaminnen en mineralen die helpen met de groei van je puppy. De brokken zijn makkelijker te verteren. Verder zorgt het voor een glanzende en gezonde vacht en huid.

Tot wanneer moet mijn hond puppybrokken?

Het verschilt per ras maar vaak kan je als je pup twaalf maanden is overgaan op volwassen hondenbrokken. Bij sommige hondenrassen kan dit al als ze een half jaar oud zijn.

De gehele top 5 beste puppybrokken

Geef een antwoord