5x Beste Puppy Snack

Je puppy is natuurlijk je beste kleine dierenvriend, daarom is het ook hartstikke leuk om je vriend eens even lekker te verwennen met een lekkere snack. Verder kan je ook snacks gebruiken als beloning tijdens een training.

Lijst met de top 5 beste puppy snacks

KONG puppy snack

KONG heeft een soort lever paste die je in het bekende Kong speeltje kan doen. Het kong speeltje is een soort bal waar je snoepjes in kan doen. Dit is een pasta die je in de Kong kan spuiten en dat kan je hond tijdens het spelen genieten van een heerlijke lever paste. Een lekkere en leuke puppy snack!

Biofood puppy snack

Biofood heeft super lekkere tussendoortjes voor jouw puppy! De snacks zitten vol omega 3 en 6. Dit is super goed voor de vacht en de huid van je hond. Verder zijn de snoepjes goed voor het hart en de bloedvaten van je pup. Ze zijn graan vrij en proeven naar rund.

Bellobox puppy snack

Soms is het even tijd om je puppy te verwennen. Dat kan perfect met de cadeaubox van Bellobox. Er zitten hier allerlei lekkere snacks in voor je puppy. Het zijn snacks voor honden tot zes maanden. De snacks zijn van hoge kwaliteit en vallen vaak goed in de smaak! Ook leuk om cadeau te geven.

Boneguard puppy snack

Dit zijn kauwbotten van Boneguard voor puppy’s. Je pup kan hier lekker op kluiven, naast dat ze het fijn vinden om te kluiven zit er ook nog eens een lekker smaakje aan. Er zitten geen kunstmatige of chemische stoffen in. De botten zijn tien centimeter lang, perfect voor je pup!

Beeztees puppy snack

Deze snoepjes van Beeztees zijn speciaal gemaakt voor puppy’s. De snoepjes zijn lekker klein waardoor je ze makkelijk kan gebruiken als beloning als je je pup kunstjes of andere dingen aan leert. De snoepjes zijn super lang houdbaar en is in verschillende groottes te koop.

Veelgestelde vragen

Hoeveel snoepjes mag mijn puppy?

Het verschilt heel erg per hond, hoeveel snoepjes ze mogen. Het verschilt ook heel erg per snack, vaak staat op de verpakking duidelijk aangegeven hoeveel snoepjes ze mogen. Er is wel een berekening die je kan gebruiken. Voor elke 100 gram voeding mag 10% snoep zijn.

Wat voor snacks zijn voor puppy’s?

Waar je op moet letten als je puppy snacks koopt is dat het zachte snoepjes zijn. Deze zijn makkelijk te verteren. Snacks die voor puppy’s zijn gemaakt houden hier natuurlijk zelf al rekening mee.

Vanaf welke leeftijd mag een puppy snoepjes?

Vaak worden snoepjes gegeven aan een pup vanaf dat ze acht maanden zijn. Het verschilt ook hierbij per snoepje en per snack vanaf welke leeftijd het is. Dit staat vaak duidelijk aangegeven op de verpakking.

De gehele top 5 beste puppy snacks

Geef een antwoord