7x Beste Hondenschoenen

Hondenschoenen worden vaak in de wintermaanden gebruikt. Ze kunnen voor meerdere redenen helpen. Zo kunnen ze tegen de kou helpen als er bijvoorbeeld sneeuw ligt maar ook tegen wondjes als je over het ijs loopt.

Lijst met de top 7 beste hondenschoenen

Hurtta hondenschoenen

Deze schoenen van Hurtta zijn ontzettend stevig, beschermd tegen water en beschermen ook nog eens tegen wondjes. Door het klittenband kan je de schoentjes makkelijk aan doen en afstellen op de grootte van de poot van je hond. Ze zitten goed vast zodat ze niet makkelijk uitvallen.

Alcott hondenschoenen

Doordat de schoenen van Alcott zijn gemaakt van stevig rubber word de onderkant van je honds pootjes goed beschermd. Er zitten ook reflectiebandjes op zodat je hond ook zichtbaar is in het donker. Het is altijd even wennen voor honden om met schoentjes aan te lopen maar uiteindelijk heb je er heel veel aan!

Eyzo hondenschoenen

Deze schoenen van Eyzo zijn van super goede kwaliteit. De schoenen zijn waterdicht en hebben aan de onderkant antislip. Je kan ze erg makkelijk aan en uit krijgen maar ze vallen niet snel uit tijdens een wandeling. Ook op deze schoentjes zitten reflecterend bandjes waardoor je hond zichtbaar is in het donker.

Boony hondenschoenen

Deze schoenen zijn naast dat ze heel erg goed helpen ook nog eens super schattig uit. Het zijn echt soort kleine laarsjes met bond aan de buitenkant. Ze helpen goed tegen de kou, tegen wondjes en het kan ook goed gebruikt worden als je hond bijvoorbeeld al een wondje heeft waar hij niet aan mag zitten.

Duvo hondenschoenen

De schoenen van Duvo helpen bij het genezen zodat honden bijvoorbeeld niet aan hun pootje kunnen krabben of bijten. Onder de schoen zit antislip zodat je hond gewoon grip heeft met de schoentjes aan. Verder beschermen de schoenen ook tegen de kou en eventuele hitte.

Pets Fortune hondenschoenen

De bovenkant van de Pets Fortune hondenschoen is gemaakt van meshmateriaal, dit is erg ademend materiaal. Aan de onderkant zit antislip. De schoenen kunnen lang mee gaan en gaan dus niet snel kapot. Je kan ze afstellen met de bandjes van klittenband.

Zooselect hondenschoenen

De schoenen van Zooselect zien er super stoer uit doordat ze gemaakt zijn van leer. Ze beschermen tegen koude en warme temperaturen, scherpen dingen op straat en ze zien er ook nog eens super leuk uit. Je kan de maat zelf bepalen met het klittenband.

Veelgestelde vragen over hondenschoenen

Waarom moet mijn hond schoenen?

De kussentjes onder de pootjes van een hond zijn erg gevoelig. De schoenen kunnen dus helpen tegen de kou of juist tegen hitte. De schoenen beschermen ook voor scherpe dingen op straat zodat je hond geen wondjes krijgt. Verder kan het ook gebruikt worden als je hond al een wondje heeft en daar niet aan mag zitten.

Welke schoen maat heeft mijn hond?

Om de schoen maat van je hond te bepalen moet je zijn pootje opmeten. Dit moet je doen op het moment dat hij staat. Meet het breedste gedeelte, zo weet je de perfecte maat!

De gehele top 7 beste hondenschoenen

Geef een reactie