5x Beste rollijn hond

Er zijn super veel verschillende lijnen om je hond mee uit te laten. De een vind een lang touw fijn terwijl een ander een rollijn fijner vind. Gelukkig is er genoeg keuze. Dit zijn de vijf beste honden rollijnen.

Flexi rollijn

De Flexi rollijnen zijn in super veel verschillende kleuren te verkrijgen. De lijn rolt heel erg soepel uit en er zit een schuifje op waardoor je de lijn soort van op slot zet. Verder zit er ook een houder aan waar je eventueel een poepzakje aan kan hangen. Er zit ook ledverlichting aan zodat je in het donker ook goed zichtbaar bent. De lijn is maximaal acht meter.

Pepets rollijn

Het handvat van de Pepets rollijn ligt super fijn in je hand. Hij is maximaal vijf meter lang en voor honden tot de 20 kg. De lijn is ook in andere maten en kleuren te verkrijgen. Met deze lijn kan je helemaal zelf bepalen hoe lang je de lijn doet. Echt perfect voor elke wandeling!

Agunto rollijn

Deze honden rollijn van Agunto is niet zo maar een hondenlijn. Je kan namelijk twee honden tegelijk uitlaten. Er zitten twee verschillende riemen aan die ook allebei een eigen schuifje hebben. Super handig voor als je twee honden hebt. De lijn is ook te gebruiken voor één hond. Hij is in meerdere kleuren te verkrijgen en hij is maximaal drie meter lang.

s.old rollijn

Of je nou een kleine wandeling door het dorp maakt of een grote wandeling in het bos, met deze riem maakt het niet uit. Het handvat bevat antislip en houdt super fijn vast. De lijn kan maximaal vijf meter uitrollen. Je kan de rollijn super makkelijk schoonmaken in een sopje.

Le Cava rollijn

Dit is een rollijn speciaal voor kleine hondenrassen. Rassen zoals chihuahua’s, spaniëls en meer. De riem kan maximaal drie meter uitrollen. Hij is in super veel verschillende kleuren te verkrijgen. Je kan de lengte super makkelijk bepalen met de schuifknop.

Veelgestelde vragen

Wat is een honden rollijn?

Een rollijn is een lijn die langer word op het moment dat je hond er aan trekt. Op de meeste rollijnen zit een knop die je kan indrukken zodat de lijn op slot gaat. Dus je kan zelf de lengte bepalen.

Waarom moet ik een rollijn?

een rollijn is super handig omdat je zelf de lengte kan bepalen. Zo kan je binnen de bebouwde kom een korte lijn houden terwijl je de lijn super lang laat worden in het bos. Zo hoef je niet allemaal verschillende hondenlijnen te kopen maar heb je één lijn met verschillende maten.

Hoe lang is een gemiddelde rollijn?

De meeste rollijnen zijn drie, vijf of acht meter.

De gehele top 5 beste honden rollijnen

Geef een reactie