5x Beste Hondenparfum

Belangrijk voor je hond is natuurlijk dat je hond fris ruikt. Bij mensen denken we al snel aan deo of aan parfum. Voor honden is er nu ook parfum ontworpen waardoor je hond echt weer lekker ruikt. Dit scheelt voor jou thuis maar ook voor de bezoekers die je nu weer kunt ontvangen in huis.

Lijst top 5 beste hondenparfums

PPP

De parfum van het merk PPP ruikt heerlijk naar lavendel. Het is een lekker geurtje waarmee jij je hond lekker kunt laten ruiken. In het busje zit 237 ml en het is ideaal om te gebruiken tussen de wasbeurten van je hond door. Het is handig te gebruiken en is veilig voor de hond.

Yuup!

De heerlijke geuren van Yuup is geschikt voor elke hond. Er zit geen alcohol in en is gemaakt op waterbasis. De flesje zien er leuk uit en het ruikt ook nog eens super verfrissend. Verder is de geur niet te sterk maar de geur is zeker op te merken in huis en op de vacht.

Flamingo

Deze parfum voor honden van het merk Flamingo is een echte aanrader voor honden die niet zo fris meer ruiken. Het geeft een heerlijke geur af die ook wat langer merkbaar is in huis en op de vacht. Zo hoef je niet meer in de vieze geur van je hond te zitten.

D&M Natuurlijke Dierenverzorging

Deze heerlijke parfum van D&M Natuurlijke Dierenverzorging is heerlijk voor je hond en je omgeving. Het bevat geen schadelijke stoffen voor de hond en werkt vrijwel direct. De geur kan ook op natte vacht worden aangebracht, het heeft dan nog steeds effect.

Always Your Friend

Deze parfum van Always Your Friend zorgt niet alleen voor een heerlijke geur maar is ook nog eens gezond voor de huid van de hond. Het voed en verzacht de vacht zodat de vacht niet uitdroogt. Verder is de geur afgeleid van een bos waardoor het een aangename geur is in huis.

Veelgestelde vragen

Is hondenparfum goed voor de hond?

Hondenparfum is over het algemeen goed als er maar geen schadelijke stoffen zijn toegevoegd. Dat kan namelijk best wel schadelijk zijn voor de huid van de hond.

Hoe komt het dat de hond stinkt?

De geur zou kunnen komen van een infectie in de huid, dat voornamelijk wordt veroorzaakt door beestjes en bacteriën.

Heeft de hond zelf ook last van de parfum?

Het ligt aan welke parfum je koopt voor je hond. Sommige soorten parfum kan de huid van de hond best laten irriteren. Bij de meeste parfums heeft de hond geen last en is het voor het baasje alleen maar beter.

Gehele top 5 Beste Hondenparfurms

Geef een reactie