6x Beste Hondentrimmer

De meeste honden moeten wel eens geborsteld worden maar bij sommige honden is het fijn als je ze trimt. Dit kan je natuurlijk ergens laten doen maar je zou het ook zelf kunnen doen. Dit zijn de zes beste hondentrimsets.

Lijst met de 6 beste hondentrimmers

Essentials Goods hondentrimmer

Met de Essentials Goods hondentrimmer kan je super makkelijk je eigen hond trimmen. De trimmer kan op twee verschillende standen. Hij is voor elk soort vacht. De moeilijkste plekjes zoals tussen de oren en op het gezicht is ook makkelijk te trimmen. Je kan hem opladen en hij is ook nog eens waterdicht.

MOWMI hondentrimmer

De MOWMI trimmer heeft verschillende standen waardoor je heel erg makkelijk jouw dierenvriend kan trimmen. Hij is draadloos en er zit oplader bij. De tondeuse is geschikt voor alle soorten vachten. De trimmer maakt geen lawaai dus dieren zijn er minder bang voor.

Tjilla hondentrimmer

In de set van Tjilla zit niet alleen een trimmer maar ook een borsteltje, schaartjes, verschillende opzetstukjes en meer! Met deze uitgebreide set weet je zeker dat het goed komt. Doordat er vier opzetstukjes bij zitten is het geschikt voor elke vacht. De trimmer maakt weinig geluid waardoor honden er niet van schrikken.

ZISU hondentrimmer

Sommige honden vinden het best spannend op getrimd te worden. De ZISU trimmer maakt weinig geluid en is dus minder eng. Om je hond te belonen zit er zelfs een snack bij het pakket in. Hoe leuk is dat? De trimmer heeft verschillende standen en is geschikt voor alle vachten.

Petshair hondentrimmer

De trimmer van Petshair heeft een hele handige opzuig functie. Het is een soort trimmer en stofzuiger in een. Hij is geschikt voor elke vacht. Er zitten twee verschillende opzetstukjes bij. Ook deze trimmer is super stil dus schrikt jouw hond snel van geluiden? Dan hoef je je geen zorgen te maken.

Woodoro hondentrimmer

De set van Woodoro is niet zo maar een zet want ook bij deze set zit niet alleen een trimmer maar ook een kammetje, schaartje, verschillende opzetstukken en nog veel meer! Er zitten drie verschillende standen op en vijf verschillende lengtes. Geschikt voor alle vachten.

Veelgestelde vragen over de hondentrimmer

Hoe gebruik ik een hondentrimmer?

Als je je hond gaat trimmen moet je dit doen vanaf de oren naar de nek en dan de kin. Daarna kan je de pootjes gaan trimmen. Zorg wel dat je met de haren mee gaat.

Hoe vaak moet ik mijn hond trimmen?

Het verschilt heel er per ras en dus per vacht hoe vaak een hond getrimd moet worden. Honden met een krullende vacht moeten vaak vier tot acht keer, plukhonden twee keer en honden met onderwol vaak twee tot vier keer per jaar.

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn hond trimmen?

Vaak kan je gaan trimmen als je hond vijf maanden of ouder is. Doordat ze nog een puppyvacht hebben is het wat zachter en ziet dit er anders uit dan bij een volwassene hond.

De gehele top 6 lijst met de beste hondentrimmers

Geef een reactie