5x Beste Honden Trimtafel

Je kan met de juiste spullen in huis erg makkelijk je eigen hond trimmen. Sommige honden vinden het spannend of bewegen heel erg veel. Daarvoor kan je een honden trimtafel kopen.

Lijst met de 5 beste honden trimtafels

SJ interiors trimtafel

De trimtafel van SJ interiors is handig voor thuis, hij is makkelijk op te vouwen dus hij staat niet in de weg. Je kan hem ook makkelijk meenemen omdat hij zo makkelijk is in te klappen. De tafel is 105 x 61,5 x 160 centimeter. Er zitten twee lussen aan waar je je hond aan vast kan maken.

Trimmingtable trimtafel

Je kan je hond makkelijk aanlijnen zodat hij niet onrustig heen en weer kan lopen. Hierdoor is het makkelijker om je hond op de goede manier te trimmen. De tafel bevat antislip zodat het niet glad is. Je kan de tafel makkelijk verstellen van hoogte zodat je er goed bij kan. De tafel is 91,5 bij 61,5 centimeter.

VidaXL trimtafel

Je kan de tafel van VidaXL makkelijk thuis gebruiken maar je zou hem ook mee kunnen nemen naar een hondenshow. Hij is super makkelijk op te vouwen en mee te nemen. De tafel is 105 centimeter lang en 77 centimeter hoog. Hij is super makkelijk in gebruik en ook nog eens super stevig.

Tectake trimtafel

De tafel van Tectake heeft een antislip zodat je hond rustig kan staan op een stabiele ondergrond. Je kan je hond vastmaken aan het koord. De tafel is makkelijk schoon te maken na een goede trimbeurt. Hij is ook inklapbaar en is makkelijk op te bergen. De tafel is 98 centimeter lang en 76 centimeter hoog.

MaxxPet trimtafel

De trimtafel van MaxxPet is super stevig en beweegt niet, dit kunnen honden spannend vinden. Gelukkig is dat bij deze tafel niet het geval. Ook deze tafel heeft een antislip. Onder de tafel zit een soort rekje waar je al je trim spullen kwijt kan. De tafel is 80 x 50 x 170 centimeter. Een tafel van hoge kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Waarvoor is een trimtafel goed?

Veel honden vinden trimmen best wel spannend. Naast dat het spannend is, is het best onhandig als baasje om je hond op de grond te trimmen. Daarom is een trimtafel handig. Die kan je precies op de goede maat afstellen. Zo kan je er makkelijker bij en dus je hond beter trimmen. Daarnaast staat je hond ook vast waardoor hij niet kan weglopen.

Hoe werkt een trimtafel?

Het is de bedoeling dat je hond op de tafel staat. Is jouw hond onrustig? Dan kan je hem vast zetten aan de tafel. Met de tafel kan je beter bij je hond. De meeste tafels kan je verstellen op je eigen maat.

De gehele top 5 beste trimtafels

Geef een reactie