5x Beste Vlooienmiddel

Als je vaak met je hond buiten bent, kan het zijn dat jouw hond vlooien oploopt. Dit is niet iets ernstig, maar het is wel belangrijk om er iets tegen te doen. Dit kan doormiddel van een vlooienband en vlooienmiddel. Hieronder zie je de beste vlooienmiddelen.

Lijst met de beste 5 vlooienmiddelen

Prac-tic Vlooienmiddel

Met het Prac-tic vlooienmiddel help je jouw trouwe viervoeter van vlooien af. Dit doormiddel van vloeistof en pipetten. Zo kun je gemakkelijk de vlooien verwijderen. Ook kun je dit product gebruiken om teken te bestrijden.

Frontline Vlooienmiddel

Dit vlooienmiddel is erg praktisch. Het dood niet alleen vlooien en de eitjes en larven hiervan, maar ook dood het teken en luizen. Binnen 48 uur na toediening weet je zeker dat alle ongewenste beestjes dood zijn. Er zijn verschillende varianten voor de grote van jouw hond.

Bolfo Gold Vlooienmiddel

Met Bolfo Gold vlooienmiddel zijn vlooien met de kortste keren verleden tijd! Je kunt het vlooienmiddel gemakkelijk met een pipetje aanbrengen. Een snel en gemakkelijke bestrijding tegen vlooien.

Beaphar Vlooienmiddel

Deze vlooienshampoo van Beaphar is gemakkelijk in gebruik. Je wast je hond en gebruikt ondertussen de vlooienshampoo. De vlooien worden direct gedood. Dit middel dient 1-2 weken gebruikt te worden.

Kivo Vlooienmiddel

Deze Kivo vlooien olie, is een natuurlijk product. Dit product helpt tegen het bestrijden van vlooien, maar ook teken. Dit product kunt u gemakkelijk doseren via het pipetje.

Veelgestelde vragen

Hoe kan je hond vlooien oplopen?

Vlooien kunnen worden overgedragen als honden bij elkaar zijn. Vlooien kunnen ook worden opgelopen door de omgeving.

Hoe kun je vlooien tegen gaan?

Als jouw hond een vlooienband draagt, wordt het risico op vlooien verminderd.

Zijn vlooien gevaarlijk?

Vlooien zijn in principe niet gevaarlijk, maar het is wel erg vervelend voor je hond. Ook kunnen vlooien lintwormen overbrengen en dit wil je natuurlijk niet. Daarom is het van belang om vlooien zo snel mogelijk te behandelen.

Bekijk hieronder de volledige top 5 beste vlooienmiddelen

Geef een reactie