5x Beste Honden Gebitsreiniging

Net zoals bij mensen is het belangrijk dat het gebit van jouw hond goed verzorgt wordt. Je wilt natuurlijk geen ongewenste situaties. Er zijn verschillende manieren om gebitsreiniging voor jouw hond uit te voeren. Hieronder staat de vijf beste gebitsreiniging opties voor jouw hond.

Lijst met de 5 beste gebitsreiniging

Nola & Coco Gebitsreiniging

Met het Nola & Coco gebitsreiniging ’s pakket kun je een volledige gebits routine doen. Met dit pakket kun je heb je de tools die een dierenarts ook heeft. Je kunt gemakkelijk tandplak en tandsteen verwijderen, waardoor het risico op ontstekingen wordt verminderd. Je hoeft dus niet elke keer naar de dierenarts.

OnlinePetStore.nl Gebitsreiniging

Deze tandenborstel voor jouw trouwe viervoeter is perfect voor het schoonhouden van het gebit van jouw hond. De bedoeling van dit product is, is dat je hond op de tandenborstel gaat kauwen. De ruberen textuur van de tandenborstel verwijderd makkelijk tandplak en tandsteen. Zo voorkom je verschillende infecties en ziektes.

Beasty Gebitsreiniging

Deze beasty tandeborstel is perfect voor het schoonhouden van het gebit van jouw hond. Je kunt gemakkelijk de drie zijden van de tanden poetsen. Eigenlijk werkt het net zoals een mensen tandenborstel.

Dutchwide Gebitsreiniging

Dit kauwspeelgoed voor jouw trouwe viervoeter, helpt mee aan een schoner gebit. Dit rubberen kauwbot ruikt en smaakt naar melk, hierdoor zal jouw hond blijven kauwen. Door de structuur van dit bot, worden de tanden en het tandvlees gemasseerd. Dit kauwbot is dus niet alleen leuk voor de hond, maar helpt ook mee aan een beter gebit

Pedigree Gebitsreiniging

Je kent ze vast wel, de dentastix. Je hond vind dit niet alleen lekker, het draagt ook bij aan de gebitsverzorging van jouw hond. De textuur en de ingredienten van deze dentastix helpt verwijderen van tandsteen en voorkomt tandsteen tot wel 80%. Je hond vind het niet alleen lekker, maar het is ook nog eens goed voor jouw hond!

Veelgestelde vragen

Waarom is het belangrijk om thuis aan gebitsreiniging bij jouw hond te doen?

Je wilt natuurlijk niet elke keer naar de dierenarts, dit is niet alleen duur maar ook nog eens tijdverspilling. Daarom is het handig om zelf ook het gebit van jouw hond bij te houden. Zo voorkom je infecties en ziektes.

Hoelang duurt het onderhouden van het gebit van jouw hond?

Het ligt er een beetje aan of jouw hond goed meewerkt. Meestal moet je er ongeveer een kwartiertje voor uittrekken. Maar dit kan erg verschillen.

Is gebitsreiniging belangrijk?

Ja, dit zeker. Je wilt natuurlijk niet dat jouw hond infecties of mondziekten oploopt.

Bekijk hieronder de volledige top 5 beste gebitsreiniging

Geef een reactie