5x Beste Hondentandpasta

Je denkt er misschien niet zo snel aan maar het kan best goed zijn om de tanden van je hond te poetsen. Het is dan ook slim om er mee te beginnen als ze een puppy zijn, zodat ze er aan gewent zijn.

Lijst met de 5 beste Hondentandpasta’s

OxyFresh Pets tandpasta

De tandpasta van OxyFresh Pets is super goed tegen een slechte adem. Verder helpt het ook bij ontstoken tandvlees of tandvlees wat snel bloed. De tandpasta kan ook gebruikt worden voor katten. Honden kunnen heel snel een ontstoken tandvlees krijgen doordat ze zelf niet alles in de bek kunnen schoonmaken.

Petosan tandpasta

De tandpasta van Petosan is ontwikkeld door dierenartsen die echt verstand hebben van het ondergebit. Het helpt teken tandsteen en tandplak. Het is belangrijk om het gebit van je hond goed te verzorgen. De pasta heeft de smaak van kip.

Beaphar tandpasta

De Bearphar tandpasta zorgt voor een frisse adem. Verder helpt het tegen tandplak en tandsteen. De tandpasta is te gebruiken met de speciale tandenborstel van Beaphar. Zorg ervoor dat er water in de buurt is zodat je hond kan drinken.

TraumaPet Nederland tandpasta

Het is belangrijk dat je het gebit van je hond goed verzorgt. Dit kan super goed met de honden tandpasta van TraumaPet Nederland. Met deze tandpasta voorkom je tandplak, tandsteen en een slechte adem. Als je het goed wil gebruiken moet je twee tot drie keer per week poetsen.

Dentisept tandpasta

Ook deze tandpasta helpt tegen tandplak, tandsteen en voorkomt een slechte. Verder helpt het ook als je hond al een ontstoken tandvlees heeft. Hij is super handig in gebruik en de meeste honden vinden het niet vies. De tandpasta kan ook voor katten worden gebruikt.

Veelgestelde vragen

Moet je de tanden van je hond poetsen?

Honden kunnen niet het hele gebit zelf schoonmaken. Daarom is het belangrijk dat je de tanden van je hond poetst. Zo help je hem zijn gebit schoonhouden en voorkom je tandsteen en tandplak.

Waarom moet ik mijn hond zijn tandenpoetsen?

Bij honden ontstaat er super snel tandplak, en tandplak kan weer zorgen voor tandsteen of een ontstoken tandvlees. Dit is natuurlijk niet fijn voor je hond, daarom is het goed om de tanden van je hond te poetsen.

Hoe vaak moet je de tanden van je hond poetsen?

Bij honden hoef je niet zoals een mens twee keer per dag te poetsen. Vaak een aantal keer per week maar het ligt ook aan welk merk tandpasta je hebt. Zo raden sommige merken het aan om het elke dag een keer te doen en een ander raad het aan om het vier keer per week te doen.

De gehele lijst met de 5 beste honden tandpasta’s

Geef een reactie