5x Beste Honden Fietsbeugel

Je hebt misschien niet altijd zin of tijd om te gaan wandelen met je hond, maar dit moet natuurlijk wel. Om af en toe een beetje af te wisselen kan je ook gaan fietsen met je hond. Dan kan jij rustig fietsen terwijl je hond vast zit aan een fietsbeugel.

Lijst met de top 5 beste honden fietsbeugels

Relaxdays honden fietsbeugel

Je kan super gemakkelijk je hond uitlaten op je fiets met de fietsbeugel van Relaxdays. De beugel is van metaal en dus super stevig! De beugel zit vast onderaan het zadel. Relaxdays raad het aan om niet te fietsen met een halsband maar met een tuigje. De beugel zorgt ervoor dat je hond niet te dicht bij je fiets kan komen.

Flamingo honden fietsbeugel

Met de fietsbeugel van Flamingo hoef je je geen zorgen te maken, want hij is super veilig. Je lekker een stuk gaan fietsen terwijl jouw dierenvriend gezellig mee wandelt. Er zit een veer op waardoor als je hond bijvoorbeeld trekt dat er niks aan de hand is. De beugel is 30 x 30 centimeter.

Trixie honden fietsbeugel

De honden fietsbeugel van Trixie is super handig. Er zit een veer aan die alle schokken en andere onverwachte bewegingen van je hond tegenhoud. Zo kan je rustig fietsen zonder bang te zijn dat je hond ineens de andere kant op trekt. De beugel is gemaakt van metaal en is dus super stevig.

Altranet honden fietsbeugel

Met de honden fietsbeugel van Altranet kan je hond zeker niet in de buurt komen van je banden. Ook hier zit een veer op waardoor je niet omver getrokken kan worden. De beugel is makkelijk te verwijderen als je hem niet nodig bent en hij gaat er ook weer makkelijk op als je hem weer wil gebruiken.

M-Wave honden fietsbeugel

Zin om heerlijk een stuk te gaan fietsen met je grote dierenvriend? De honden fietsbeugel van M-Wave is super stevig! Hij kan op allerlei verschillende fietsen worden geplaatst. Je voelt bijna niks van het trekken van je hond door de stevige veer. Hij is makkelijk om eraan en eraf te halen.

Veelgestelde vragen

Wat is een honden fietsbeugel?

Een honden fietsbeugel is een soort stang die je aan je fiets kan zetten. Je hond kan daar aan vast met een hondenriem. Zo kan je je hond op de fiets uitlaten.

Is een honden fietsbeugel veilig?

Door de beugel kan je hond niet in de buurt van je banden of andere onderdelen van je fiets komen. Er zit ook een veer aan zodat je het getrek van je hond niet voelt. Dus het is zeker veilig.

Hoe werkt een honden fietsbeugel?

De beugel word vast gemaakt onder je zadel. Je kan zelf instellen hoe ver de hond van je fiets af zit. Vaak is dit tussen de 32 en 50 centimeter.

De gehele top 5 beste honden fietsbeugels

Geef een reactie