5x Beste Poepschep

In Nederland is het verboden om hondenpoep te laten liggen. Op sommige gebieden mag het wel maar bij de meeste mag het niet meer. Het is dus van belang dat jij de hondenpoep opruimt van je hond. Hier heb je honden poepscheppen voor. Hieronder lees je de top vijf beste honden poepscheppen.

Tramko

Deze honden poepschepper is heel gemakkelijk te gebruiken. Het heeft een lange stok zodat je niet zover hoeft te bukken. Verder is het gemaakt van goede kwaliteit en is het een veilig product. Ook zitten er gratis hondenpoepzakjes bij en een poepjeszakhouder.

KCMultisupplies

Deze fantastische poepschepper van KCMultisupplies is perfect voor jou als baasje. Je kunt gemakkelijk de uitwerpselen van de hond meenemen en in een hondenpoepzakje doen. Verder sluit het de uitwerpselen op zodat je geen last hebt van gekke geuren.

RuwieBo

De poepschepper van RuwieBo is een perfecte poepschepper voor alle soorten uitwerpselen. Het is gemakkelijk te gebruiken en je houdt de stoep netjes. Verder is het niet alleen een poepschepper maar zit er ook een hondenpoepzakje en houder in deze fantastische set.

JPR Pets

Deze poepschep set van JPR Pets is ideaal. Je kunt er van alles mee doen dan alleen de uitwerpselen opruimen van je hond. Verder doet de poepschepper precies waar hij voor bedoeld is en is het gemaakt van een super sterk materiaal die bijna niet kapot te krijgen is.

Duvo

Deze poop scooper van het merk Duvo is perfect voor alle verschillende soorten uitwerpselen. Het doet precies waar het voor gemaakt is, het ruimt namelijk alle uitwerpselen op die maar opgeruimd moeten worden. Het is een goede kwaliteit en niet snel kapot te krijgen.

€23,40
Op voorraad

Veelgestelde vragen

Moet overal poep opgeruimd worden in Nederland?

Er zijn bepaalde gebieden waarbij dat niet hoeft, die gebieden staan duidelijk aangegeven. Dus over het algemeen is het altijd handig om een poepschepper mee te nemen.

Hoe gebruik je de schep?

Je kunt een zakje om de schep heen doen, daarna kun je de poep op scheppen en heb je de poep opgevangen in het zakje. Het zakje met de poep kun je daarna weggooien.

Moet je bij elke poepschepper bukken?

Nee, je hebt verschillende soorten scheppers. Een met een lange stok maar je hebt ook wel kleinere. Hierin kun je je eigen keuze maken wat voor jou het fijnste is.

Gehele lijst met de top 5 beste honden poepscheppers

Geef een antwoord