5x Beste Loopsheidbroekje Hond

Honden hebben helaas wel eens last van loopsheid. Je kan hier niks tegen doen maar je kan het je hond wel gemakkelijker maken met een loopsheidbroekje.

Lijst met de 5 beste loopsheidbroekjes

Sharon B loopsheidbroekje

Dit loopsheidbroekje van Sharon B is super handig en speciaal doordat hij heel makkelijk te verstellen is. Naast dat het fijner voor je hond is, is het ook fijn voor je vloer, bank kleding en meer. Zo blijft alles lekker schoon en hoef je je nergens zorgen over te maken. Deze broek heeft wel zes lagen bescherming en hij is super makkelijk om aan en uit te doen. Hij is te verkrijgen in meerdere kleuren en maten.

Doglemi loopsheidbroekje

Het loopsheidbroekje van Doglemi is te verkrijgen in drie verschillende kleuren en super veel verschillende maten, zo zit er altijd wel eentje bij die bij jouw hond past. Het broekje is gemaakt van polyester en katoen. Je kan de broek makkelijk sluiten met klittenband. In het broekje zit een inlegkruisje, deze moet wel vervangen worden.

Trixie loopsheidbroekje

Het loopsheidbroekje van Trixie is gemaakt van nylon en polyester, en is super stevig. Hij is 20 tot 25 centimeter en is in de maat XS. De broek is in een neutrale zwarte kleur. De riem om de buik kan je verstellen tot de goede maat. Er zitten drie inlegkruisjes bij en ze zijn ook los te verkrijgen.

Duvo loopsheidbroekje

Het is natuurlijk nooit fijn voor je hond om loops te zijn, maar de broek van Duvo is super comfortabel. Naast dat het comfortabel is voor je hond blijft je huis ook nog eens schoon. Hij is makkelijk uit te wassen op dertig graden. Hij is te verkrijgen in meerdere maten zodat hij super goed zit. Hij is makkelijk aan en uit te trekken.

Mikki loopsheidbroekje

Met de broekjes van Mikki hoef je je geen seconde zorgen te maken over je meubilair. De broek is zwart en is gemaakt van polyester. De broek zit erg comfortabel en is makkelijk om aan en uit te trekken.

€19,95
Tijdelijk niet op voorrraad

Veelgestelde vragen

Wat is loopsheid bij honden?

Een teef word vaak twee keer per jaar drie weken loops. Dit betekend dat je hond ongeveer twee tot drie dagen vruchtbaar is. In deze tijd bloed de vulva van je hond. Door de hormonen kan het zijn dat je hond wat humeurig is.

Waarom moet ik een loopsheidbroekje?

Als je hond loops is verliest zij bloed. Dit is natuurlijk niet fijn voor je hond en ook niet voor je huis. Daarom is een loopsheidbroekje handig. In zo’n broekje zit een inlegkruisje waardoor je hond niet op de bank of vloer kan lekken.

Hoe zie je dat een hond loops is?

Tijdens de loopsheid van een hond is de vulva opgezwollen. Hier komt dan ook bloed uit. Bij sommige honden is het extremer zichtbaar dan bij de ander omdat de ene hond zich meer en vaker wast dan de ander.

De gehele top 5 beste loopsheidbroekjes

Geef een reactie