5x Beste Vlooienband

Een van de stomste dingen wat je hond kan oplopen zijn wel vlooien. Maar wat kun je nu precies allemaal doen tegen vlooien? Je kunt een vlooienband kopen tegen de vlooien. De vlooien en zelfs teken hebben geen kans om in de vacht of op de huid rond te lopen. Hieronder zie je de top vijf beste vlooienbanden.

Lijst van de top 5 beste vlooienbanden

Seresto

De halsband van Seresto gaat verder dan het bestrijden van alleen vlooien, ook tegen teken is deze band bestendig. Het is gemakkelijk om te doen en het werkt vrijwel direct. Ook is het een goede kwaliteit en heeft je hond eigenlijk geen last meer van vlooien en/of teken.

Mewoo

De antiteken- en vlooienband van Mewoo is veilig voor je viervoeter. Ook is het een goede halsband en heeft het bijna direct effect. De halsband is gemakkelijk aan te brengen bij je hond. Verder is de halsband langdurig werkzaam, het heeft nog effect na acht maanden!

LifeProducts4You

De halsband tegen teken en vlooien van LifeProducts4You is een must have voor je hond. Het is niet alleen super veilig maar het is ook nog eens fijn voor jou en je hond. Het is direct effectief en is gemakkelijk aan te brengen bij je hond. Verder is het ook langdurig werkzaam. Je kunt er dus lang mee doen.

My Sweet Romance

De halsband van My Sweet Romance is geschikt voor alle soorten en maten honden. De halsband werkt vrijwel direct waardoor je hond ook geen last meer heeft van alle vlooien. Verder is deze halsband veilig en makkelijk om te doen. Het is dus een echt aanrader!

Beaphar

Na twee tot vier dagen is deze band van Beaphar helemaal werkzaam tegen vlooien. Het is maar liefst zes maanden lang werkzaam voordat hij z’n functie begint te verliezen. Verder is het veilig voor je hond om zo’n band te dragen en is het ook gemakkelijk aan te brengen bij de hond.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een vlooienband?

Er zit gif in de vlooienband waar vlooien niet tegen kunnen. Het gif gaat geleidelijk in de huid van de hond zitten waar de vlooien dus niet tegen kunnen.

Wat is beter een vlooienband of druppels?

Een vlooienband gaat langer mee en is dus effectiever.

Hoelang duurt het voordat een vlooienband werkt?

Het gif moet eerst in de huid gaan zitten. Dit duurt ongeveer twee dagen soms iets langer en soms iets korter.

Gehele top 5 lijst van Beste Vlooienband

Geef een reactie